Ga voor Gezond

Ga voor Gezond

De leefstijlcoach met aandacht voor binnen & buiten. Stap voor stap blijvend gezonder.

Leefstijlcoaching

Wil je gezonder leven? Goed in je lijf voelen ? Naar je lichaam luisteren?

Een gezonde leefstijl kan veel opleveren. Voor iedereen is er wat te halen. Het kan gaan om voeding, eetgewoontes, meer beweging, minder zitten, stress, slaap en ontspanning. Patronen doorbreken en nieuwe gewoontes creëren kost tijd en aandacht. Je vergroot je inzicht en maakt bewuste keuzes om stapsgewijs gezonde gewoontes te ontwikkelen die bij jou passen. Een blijvende gedragsverandering in jouw leefstijl.

Individuele coaching

Voor iedereen die zijn leefstijl wil verbeteren. Een persoonlijke aanpak waarin we toewerken naar jouw stip aan de horizon. Ik geef je handvatten om gezonde keuzes te maken, een zetje of steun waar nodig, een oppepper om het vol te houden en ben je klankbord. Jij gaat ervaren, reflecteren, echt naar jezelf kijken, leren en stap voor stap blijvend veranderen. Tot je klaar bent om je eigen weg verder te gaan. Je kunt kiezen voor losse sessies of we spreken een vast aantal sessies af op basis van de intake. Of, voor wat meer houvast, een all-in pakket voor een periode van 6 maanden.

Gecombineerde Leefstijlinterventie

Voor mensen met overgewicht (BMI 25-30) en een gewichtsgerelateerd gezondheidsrisico of voor mensen met obesitas (BMI >30). Met een doorverwijzing van de huisarts wordt de GLI vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Ik ben licentiehouder van het programma CooL (Coaching op Leefstijl). Dit bestaat uit een combinatie van individuele en groepscoaching. In 24 maanden ga je voor verbeteringen in leefstijl, gezondheid (gewicht, middelomtrek, BMI) en kwaliteit van leven

Ga Voor Gezond

Ga Voor Gezond

Ga Voor Gezond

Ga Voor Gezond

Ga Voor Gezond

Ga Voor Gezond

Workshops & Work Outs

  • Workshops: Samen voor gezond. Doe mee en leer tegelijk in een van de workshops, gericht op een specifiek leefstijlthema.
  • Work-Outs: Buiten werken aan je fitheid of balans. Naast een lekker uur en een goed gevoel neem je altijd iets mee naar huis om in het dagelijks leven toe te passen of om zelf te trainen:

Ga voor Fit: verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen

Ga voor Balans: yoga voor een gezond lichaam en geest

Op Reis

Ga voor Gezond heeft twee eigen locaties voor een vakantie, meerdaagse workshops of retraite. De reizen brengen alles wat in een gezonde leefstijl zit: goed eten, iedere dag bewegen of sporten, lekker slapen, ontspanning en tijd voor reflectie. Fris en helder van lijf en geest stap je na deze reis door in je eigen leven. Je kunt op Reis Aan Zee (Callantsoog, Noord-Holland) of In De Bergen (Zell Am See Kaprun, Oostenrijk). De reizen zijn het hele jaar door op aanvraag te boeken voor groepen of je/jullie sluiten individueel aan bij een groep.

De data voor de workshops, work-outs en reizen zijn te vinden op de website van Ga voor Gezond.

Adres

Ga voor Gezond
Rottekade 23
2661 JM
Bergschenhoek

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Ga voor Gezond.

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account