Kom je met de auto naar de Rotte/het Rottemerengebied, dan zijn er diverse parkeergelegenheden. Onderstaand staan per gebied de parkeermogelijkheden beschreven. Klik op het gebied om naar de informatie te gaan.

LET OP Parkeerterreinen weer geopend 

Vanwege de maatregelen omtrent het Coronavirus waren de parkeerterreinen in Recreatiegebied Rottemeren (deels) gesloten. Inmiddels zijn de parkeerterreinen weer geopend, echter als het te druk wordt, sluit de gemeente de parkeerterreinen alsnog. 

Lage Bergse Bos

Lage Bergse Bos

Hoge Bergse Bos

Hoge Bergse Bos

 

Bleiswijkse Zoom en Bleiswijkse Fles

Bleiswijkse Zoom en Bleiswijkse Fles

Zevenhuizer Zoom

Zevenhuizer zoom

Eendragtspolder

Eendragtspolder

Zevenhuizerplas

Zevenhuizerplas

Nessebos

Nessebos

 • Nessebos, Rotterdam-Ommoord, klik hier voor de route.
 • Er zijn verder geen parkeerplaatsen nabij het Nessebos. Parkeren kan op straat in de daarvoor bestemde vakken in de nabijgelegen wijk. Parkeren is hier veelal gratis.

Rotterdam Ommoord

 • Er zijn geen parkeerplaatsen voor recreatie aan de Rotte en/of Recreatiegebied Rottemeren vanuit Ommoord. Parkeren kan op straat in de daarvoor bestemde vakken in de nabijgelegen wijken. Parkeren is hier veelal gratis.

Rotterdam Terbregge

 • Er zijn geen specifieke parkeerplaatsen voor recreatie aan de Rotte en/of Recreatiegebied Rottemeren vanuit Terbregge. Parkeren kan op straat in de daarvoor bestemde vakken in de wijken. Parkeren is hier veelal gratis.

Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek

 • Er zijn geen specifieke parkeerplaatsen voor recreatie aan de Rotte en/of Recreatiegebied Rottemeren vanuit Hillegersberg-Schiebroek. Parkeren kan op straat in de daarvoor bestemde vakken in de wijken. Let op, op veel plekken is het betaald parkeren.

Rotterdam Crooswijk

 • Er zijn geen specifieke parkeerplaatsen voor recreatie aan de Rotte vanuit Crooswijk. Parkeren kan op straat in de daarvoor bestemde vakken in de wijk. Let op, op de meeste plekken is het betaald parkeren.

Rotterdam Noord

 • Noordplein, Rotterdam-Noord, klik hier voor de route. Let op, dit is betaald parkeren.
 • Er zijn verder geen specifieke parkeerplaatsen voor recreatie aan de Rotte vanuit Noord. Parkeren kan op straat in de daarvoor bestemde vakken in de wijk. Let op, op de meeste plekken is het betaald parkeren.

Rotterdam Centrum

 • Binnenrotte, Rotterdam-Centrum, klik hier voor de route. Let op, dit is betaald parkeren en vele malen duurder dan in de parkeergarages.
 • Parkeergarage Meent, Rotterdam-Centrum, klik hier voor de route. Let op, dit is betaald parkeren. Parkeren in de parkeergarages is goedkoper dan op straat.
 • Parkeergarage WTC Beursplein, Rotterdam-Centrum, klik hier voor de route. Let op, dit is betaald parkeren. Parkeren in de parkeergarages is goedkoper dan op straat.
 • Parkeergarage Markthal, Rotterdam-Centrum, klik hier voor de route. Let op, dit is betaald parkeren. Parkeren in de parkeergarages is goedkoper dan op straat.  
 • Parkeren kan ook op straat in de daarvoor bestemde vakken in de wijk. Let op, op straat parkeren is betaald en vele malen duurder dan in de parkeergarages.

Voor meer informatie over parkeren in Rotterdam, klik hier.

%MCEPASTEBIN%
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account