Yo4Coaching

Yo4Coaching

Yo4coaching begeleidt je in het ontdekken van je kracht en de kwaliteiten die jou uniek maken. Je wordt aangemoedigd om uitdagingen aan te gaan, obstakels te overwinnen en in actie te komen.

Persoonlijke groei

Het belangrijkste vindt Yo4Coaching om mensen te helpen beter naar zichzelf te leren kijken, zich bewust te worden van hun eigen gedrag en zo aan hun coachvraag waarvoor zij komen te gaan werken. Als je aan je persoonlijke ontwikkeling gaat werken, bewust naar je eigen verantwoordelijkheden durft te kijken en je daadkrachtig weet op te stellen dan maak je een persoonlijke groei mee. Door de manier waarop Yo4Coaching coaching inzet, word je je bewust van je gedrag en pas dan kan je jouw gedrag ook daadwerkelijk gaan omkeren. Want als je niet weet waarom je je zo gedraagt en constant weer in die (kind)modus schiet, dan blijf je in die oude patronen hangen.

Yo4Coaching vertelt:

"De eerste mail naar mij als coach, is al de eerste stap naar je persoonlijke groei. Je hebt besloten om aan je problemen/oude patronen te gaan werken en je bent je er bewust van dat het een obstakel vormt in je persoonlijke leven. Samen gaan we dieper op de problemen, lees uitdagingen in, waardoor je veel beter in staat bent om met je problemen om te gaan, of daar zelfs vanaf te komen. Ik probeer je daarin een zetje in de rug te geven en begeleid je in jouw proces, door bepaalde coachmodellen te gebruiken, door het inzetten van Voice Dialogue in combinatie met Speels coachen en meer naar binnen te kijken, naar jouw gevoel. 

Vergeet niet dat alle oplossingen in jezelf zitten, soms diep verborgen, maar ieder mens bezit de kracht om ergens sterker uit te komen. Door het doorlopen van mijn coachtraject in 6 stappen meer zelfvertrouwen, geluk en succes leer je je bewust te worden van je gedrag, de keuzes die je maakt en al je obstakels te overwinnen. Iedereen is immers verantwoordelijk voor zijn eigen geluk ook jij!

Door mijn praktijk klein te houden en dit parttime te doen heb ik de mogelijkheid om veel aandacht aan mijn cliënten te geven wat een vereiste is voor een goede coach.

Zelf ben ik altijd benieuwd geweest naar hoe ik mijn allermooiste leven kan leven, keuzes durft te maken vanuit mijn hart en uit te vinden waar mijn passie, mijn Ikigai ligt. En die passie heb ik gevonden in het coachen van jou

En jij? Leef jij jouw allermooiste leven al? Of pas jij je nog steeds aan het leven van anderen aan, waardoor je jezelf onderweg bent kwijtgeraakt?

Verschillende coachingstijlen bij Yo4coaching

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de workshops weer gaan starten? Je bent van harte welkom, vul hier vrijblijvend je gegevens in.

 

Yo4Coaching Cirkel Van Invloed Met Krijt

Yo4Coaching Cirkel Van Invloed Met Krijt

Yo4Coaching Coaching In Het Zand

Yo4Coaching Coaching In Het Zand

Yo4Coaching Levensboom Coachsessie

Yo4Coaching Levensboom Coachsessie

Yo4Coaching Inspiratie Wandeling C

Yo4Coaching Inspiratie Wandeling C

Yo4Coaching Klei Workshop

Yo4Coaching Klei Workshop

Yo4Coaching Yo In Coachkamer

Yo4Coaching Yo In Coachkamer

Locatie

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Yo4Coaching.

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account