CTD Counseling

CTD Counseling

Vanuit het uitzicht in de prachtige Scandinavische natuur heeft Sander Rupke het inzicht gekregen dat zijn doel in het leven het begeleiden van mensen is. In 2018 heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en heeft hij CTD Counseling & Coaching opgericht. CTD staat voor Connecting The Dots. Verbinden is zijn kracht en doet hij zijn hele leven al. Verbinden met mensen, verbinden van oorzaak en gevolg, verbinding van hulpvraag naar antwoord en verbinden van uitzicht naar inzicht. 

Met de oerkracht van het vuur terug naar de kern van jouw menszijn

Sander is met CTD Counseling & Coaching gestart met 5 daagse coachingsreizen in de natuur van Midden Noorwegen. Met zijn ruim 10 jaar lokale ervaring en organisatiekracht zorgt hij ervoor dat zijn cliënten 5 dagen lang ongestoord vrij kunnen werken aan hun hulpvraag. Sinds 2020 zet hij zijn begeleiding ook in natuurgebied De Rottemeren in. Samen met zijn cliënten is hij te vinden langs de Rotte(meren), in het Nessebos, bij uitkijkpunt Lührs. Wandelcoaching is de basis en sinds 2021 is daar ook Campfire coaching bij gekomen. Sander is een samenwerking aangegaan met het prachtige Landgoed Vidaa te Bergschenhoek en hij zet zich daar dedicated in voor Campfire coaching. Met de oerkracht van het vuur terug naar de kern van jouw menszijn. Zodra de terrassen weer open mogen start Campfire coaching.

Zeer ervaren hulpverlener

Met zijn brede achtergrond in onder andere de financiële dienstverlening, non profit sector, reisbranche, sportbranche, horeca en Arbodienstverlening heeft Sander nagenoeg alle soorten en maten bedrijven en dus ook mensen mogen leren kennen. In zijn jarenlange contacten met mensen als onder andere accountmanager, projectleider, manager gezondheidsmanagement, employability en re-integratiebegeleider, heeft hij zich ontwikkeld tot een zeer ervaren hulpverlener op het gebied van stress- en burn-out preventie, counseling en (life)coaching.

Meer informatie?

Wil je meer weten over CTD Counseling & Coaching? Ga dan naar www.ctdcounseling.nl. Wie weet verbind je jouw dots binnenkort wel met Sander in het Rottemeren gebied. 

Coaching bij het kampvuur - CTD counseling

Coaching bij het kampvuur - CTD counseling

Coaching langs de Rotte - CTD counseling

Coaching langs de Rotte - CTD counseling

Coaching op landgoed Vidaa - CTD counseling

Coaching op landgoed Vidaa - CTD counseling

Adres

CTD Counseling
Billie Holidaylaan 22
3069 XA
Rotterdam

Locatie

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met CTD Counseling.

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account