Nieuw evenement Zevenhuizerplas Experience

Beleef en ontdek de natuur! Op zaterdag 29 juni vindt een nieuw evenement plaats in Recreatiegebied Rottemeren, de Zevenhuizerplas Experience. 

Natuur beleven en ontdekken? Ga naar de Zevenhuizerplas experience!

De Zevenhuizerplas experience is een bijzonder nieuw evenement van Stichting Plezierrivier De Rotte. Zaterdag 29 juni 10.00-17.00 uur is de dag. Bij Lake7 is dan van alles te beleven en te doen in de natuur. Jeugd, gezinnen èn alle natuurliefhebbers van 4 tot 88 zijn van harte welkom!

Programma

Het evenement kent een gevarieerd programma:

Natuur ontdekken

Dat kan ‘s ochtends op expeditie met TV-tuinman Lodewijk Hoekstra. De natuur beleven kan ook op  één of meer van de verschillende korte natuursafari’s: van vissen vangen en vogels spotten tot planten proeven en …. snorkelsafari’s.

Safari met Lodewijk HoekstraSafari vogels spotten

Creatief aan de slag in de natuur

Dat doe je in workshops en allerlei bouwplaatsen. Daar maak je met natuurlijke materialen zandkastelen, natuurkunstwerken, of … muziek! 

Creatief zandkastelenCreatief Natuur daar zit muziek in

Sportief

Ben je sportief? Maak dan kennis met allerlei watersporten òp het water: suppen, kayakken, zwemmen, zeilen. Of ònder water: snorkelen en duiken. Instructeurs staan je bij.

Sportief kayakkenSportief snorkelen

En … relaxen

Dat kan natuurlijk ook, onder een parasol op het strand met een hapje en drankje van Beachclub7.

Pagina Beachclub Lake 7

Toegang is gratis

De toegang tot het evenement is gratis dankzij bijdragen van Provincie Zuid-Holland, het Elise Mathilde Fonds en gemeente Zuidplas. Graag wel vooraf aanmelden voor de organisatie.

Meer informatie?

Meer weten over het evenement en aanmelden? Klik hier!

Meer indrukken en beelden van het evenement? Bekijk de flyer.

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account