Retraiterie Rottemeren

Maak kennis met de Retraiterie Rottemeren. Mede-eigenaresse Agnes Wijland vertelt: vergader- en feestlocatie de Retraiterie viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Een locatie op een onverwachte en verborgen plek aan de Rotte.

Fantastische plek

Agnes: "25 jaar geleden, in 1993, liep ik samen met mijn man, tegen het -destijds leegstaande- pand aan." Het pand is een voormalige houtzagerij en werd later door Groenservice Zuid-Holland gebruikt als kantoor. Agnes: "Het was een fantastische plek en een gebouw met veel exploitatiemogelijkheden. Het Rottemerengebied, waar de Retraiterie zich bevindt, is een oase van rust is in hartje Randstad. De stad aan de horizon, en toch helemaal in het groen. Gezien de locatie en het pand leek vergaderen een goede optie, ook na onderzoek in deze markt. En zo ontstond Retraiterie Rottemeren."

Trouwen, feest, condoleances? Het kan!

Retraiterie Rottemeren heeft vijf vergaderzalen, is voorzien van de benodigde apparatuur, heeft een restaurant/feestzaal aan het water en een prachtige tuin aan de oevers van de Rottemeren. Agnes: "Ingegeven door de unieke plek kwam als vanzelf ook de vraag naar andere besloten bijeenkomsten. Zo breidden we in de loop der jaren uit als locatie voor (huwelijks)feesten, jubilea, condoleances, evenementen, klassieke concerten, etc."

Rust, ruimte en inspiratie

Retraiterie Rottemeren ligt op een onverwachte en verborgen plek aan de Rotte. De omgeving alleen al is een inspiratiebron. Doordat het alleen voor besloten bijeenkomsten is ervaar je er rust en ruimte.

Kom langs om zelf te beoordelen of het een plek is voor jouw bijeenkomst!

Meer informatie

Wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account