Plastic Whale

Maak kennis met Plastic Whale Rotterdam. Ondernemer Karin Hille vertelt: "Heb je je al eens afgevraagd wat die sloepen met die enthousiaste mensen met schepnetten doen? Plastic opvissen!"

Plastic Whale Rotterdam

De missie van Plastic Whale is plasticvrije wateren, wereldwijd! "Tijdens de Wereld Haven Dagen 2015 hebben we voor het eerst plasticvissen georganiseerd in Rotterdam. Dat werd zo'n succes dat we in 2016 de eerste Plastic Whale sloep konden laten bouwen van alle opgeviste plastic flessen en plastic doppen.

Varen met Plastic Whale

Je stapt met je vriendenclub, team of collega's aan boord van Plastic Whale. "Onder begeleiding van onze schippers ga je zoveel mogelijk afval uit het water opvissen. Let op, je wordt heel fanatiek van plastic vissen. Daarom hebben we een prijs voor de sloep die het meest bijzondere item uit het water haalt. Het is een ludieke activiteit en we zorgen ook voor een hapje en drankje aan boord.

De Rotte

Het is heerlijk varen op de Rotte. Je kan alle kanten op en je hebt meteen een vakantiegevoel zodra je aan boord stapt. "Als je meevaart met Plastic Whale lever je gelijk een bijdrage aan plasticvrije wateren in Rotterdam!

Oud Rotterdamsch Plastic Visschen

Op 29 juli 2018 organiseert Plastic Whale een gratis publieksevenement: Oud Rotterdamsch Plastic Visschen. "Iedereen kan hier aan meedoen. Kom met je eigen boot, sup board, kano of stap in de Plastic Whale sloep. Samen maken we de Rotte plasticvrij! We starten om 13:00 uur vanaf Rebelz aan de Rotte."

Meer informatie?

Voor mee informatie volg ze op Facebook: Team Plastic Whale Rotterdam of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Plastic Whale PWR

Plastic Whale PWR

Plastic Whale Afval

Plastic Whale Afval

Plastic Whale Boot

Plastic Whale Boot

%MCEPASTEBIN%
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account