Rebelz aan de Rotte

Maak kennis met restaurant Rebelz aan de Rotte. Mede-eigenaar Klaasjan Krook vertelt:

Rebelz aan de Rotte!

We zochten naar de beste plek om ons plan vorm te geven. We wilden ex-gedetineerde vrouwen onder 'ideale omstandigheden' helpen een zelfstandige plek op de arbeidsmarkt te bereiken. Onze plek aan de Rotte kwam daar het dichtst bij. Een bezoek aan Rebelz aan de Rotte doet je beseffen dat het de moeite waard is om een bijdrage te leveren aan het geven van een tweede kans. Dat is allemaal heel mooi maar we willen dat je terugkomt omdat je genoten hebt van onze geweldige keuken en bovengemiddelde service.

Het beste uitzicht op de Rotte

We hebben gekozen voor deze plek omdat je vanaf de 'bel-etage' van de Tims Limonadefabriek echt het beste uitzicht op de Rotte hebt. Precies daar waar de binnenstad overgaat in de buitenstad. Wij markeren graag de essentie van De Rotte; verbinding van de stad met de omgeving.

Meer dan alleen een restaurant

We nodigen iedereen uit voor De Reisborrel op 20 april; een interessante en smakelijke bijeenkomst voor iedereen met een passie voor reizen, fotografie, en ook voor degene die ervan dromen om te reizen, maar het niet doen vanwege beperkte overtuigingen.... Of voor onze 'Oesters en Gin' bijeenkomst op 10 juni...

Rebelz aan de Rotte volgen?

Houdt ze in de gaten via Facebook, Instagram, Twitter of via www.rebelzaanderotte.nl

Rebelz Aan De Rotte

Rebelz Aan De Rotte

Rebelz Aan De Rotte uitzicht op de Rotte

Rebelz Aan De Rotte uitzicht op de Rotte

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account