Outdoor Valley

Maak kennis met Outdoor Valley en Outdoor Valley Wintersport. Eigenaren Erik Rovekamp en Jasper Rotgans vertellen: je waant je bij ons echt even in het buitenland!

Samenwerking leidt tot samen ondernemen

"Wij zijn Erik Rovekamp en Jasper Rotgans. Erik is eigenaar van Outdoor Valley waar Jasper operationeel-manager was. Onze samenwerking bij het buitensportcentrum leidde er begin augustus van 2018 toe dat we samen het wintersportcentrum aan de Rottebandreef in Bergschenhoek kochten." Het voormalig Outdoor Ski en Fun werd hiermee omgedoopt tot Outdoor Valley Wintersport. "Per januari 2019 is Jasper tevens mede-eigenaar van Outdoor Valley geworden. Wij runnen nu dus samen beide bedrijven".

Logische stap

"Een logische stap voor ons. Jasper woonde en werkte tien jaar in de winterperiode als skileraar in Oostenrijk. Wat betreft de kennis van de wintersport zit dat dus wel goed. Het buitensportcentrum Outdoor Valley is een echt seizoensbedrijf dat zich richt op de zomermaanden. Met het aankopen van het wintersportcentrum kunnen onze gasten nu ook in de wintermaanden bij ons terecht. Ook voor onze medewerkers biedt dit veel nieuwe kansen. Naast ons vaste team kunnen nu ook onze instructeurs en horecamedewerkers het hele jaar rond bij ons aan de slag."

Gasten van A tot Z verwennen

Bij Outdoor Valley kun je terecht voor de echte outdoorbeleving. Boogschieten, klimmen, kanoën, survivalsport, maar ook activiteiten als paintbal en mountainbiken. Daarnaast heeft Outdoor Valley vier sportclubs waar leden wekelijks komen trainen (voor kinderen: klimclub Monte Cervino en Adventure Club Outdoor Valley en voor volwassenen: Outdoor Valley Fitness en Survival Sport Outdoor Valley). Met Outdoor Valley Wintersport kwam daar een skiberg bij met ski- en snowboardlessen, tuben en het welbekende aprés ski! Jasper: "Met Outdoor Valley Wintersport willen we onze gasten van A tot Z voorbereiden op hun wintersport. Dat houd niet op bij het aanbieden van snowboard- en skilessen. Bij ons kun je genieten van de ‘Oostenrijkse-Gemütlichkeit’ in het restaurant waar je door de warme Glühwein en huisgemaakte Apfelstrudel helemaal in de stemming komt." Erik: "Ook bij Outdoor Valley verzorgen wij de uitjes van A tot Z. Of dit nu voor een bedrijf is, een school, een familie-uitje, vrijgezellenfeest of een kinderfeestje. Één activiteit of meerdere, afsluiten met een lekkere BBQ. Het is allemaal mogelijk. Straks met ons nieuwe pand krijgen wij ook een proffesionele keuken, een grote vergaderruimte en een grote ruimte waar men een hapje kan eten of drinken. Dit zorgt ervoor dat wij de gasten nog meer kunnen bieden." Jasper vult aan: "Het buitensport- en wintersportcentrum vullen elkaars seizoenen perfect aan. Beide locaties liggen op een steenworp afstand van elkaar. Hierdoor zijn de activiteiten en horecalocaties eenvoudig te combineren. Een unieke ervaring voor onze gasten!"

Je waant je echt even in het buitenland

Bij Outdoor Valley en Outdoor Valley Wintersport waan je jezelf echt even in het buitenland. Bij Outdoor Valley wandel je door de Scandinavische bossen en bij Outdoor Valley Wintersport sta je middenin de Oostenrijkse Alpen. Jasper: "Hiervoor maken we dankbaar gebruik van het gebied rondom de Rotte. In het bijzonder het Hoge Bergse Bos waar onze locaties gevestigd zijn." Vanaf de skiberg kijk je uit op de Rotte en zie je zelfs de skiline van Rotterdam. Bij Outdoor Valley vind je een uitkijktoren waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt. En voor de durfals, die klimmen gewoon bij Monte Cervino naar boven om dit uitzicht te bewonderen.

25-jarig bestaan Outdoor Valley

2019 wordt een bijzonder jaar voor de heren! Erik: "Volgend jaar beleven wij ons ‘zilveren’ jaar. 25 jaar na de oprichting van Outdoor Valley (toentertijd Tiekano) en Outdoor Valley Wintersport (toentertijd Skicentrum Bergschenhoek) openen wij ons nieuwe pand aan de Hoeksekade in Berschenhoek dat eind april 2018 door een grote uitslaande brand verwoest werd. Dit zullen we vieren met tal van activiteiten, leuke acties en feestelijkheden. Een ‘Outdoor-jaar’ om niet te missen!"

Meer informatie

Wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie of volg voor alle acties rondom het 25-jarig bestaan de Facebookpagina van Outdoor Valley en/of Outdoor Valley Wintersport.

Outdoor Valley  Survival

Outdoor Valley Survival

Outdoor Valley Adventure Club

Outdoor Valley Adventure Club

Outdoor Valley Fitness

Outdoor Valley Fitness

Outdoor Valley Kanoën

Outdoor Valley Kanoën

Outdoor Valley Klimmen

Outdoor Valley Klimmen

Outdoor Valley Boogschieten

Outdoor Valley Boogschieten

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account