Boerderij Het Lansingerland

Maak kennis met Boerderij Het Lansingerland. Eigenaren Peter en Annigje Gille vertellen: Boerderij Het Lansingerland heeft de wens dat iedereen kan mee genieten van het leven op de boerderij.

Wie zijn jullie?

Wij zijn Peter en Annigje Gille, samen met onze twee dochters wonen wij op Boerderij Het Lansingerland

Gratis bij de koeien kijken

Peter en Annigje: "Hoe wij op het idee gekomen zijn voor onze onderneming? We hebben gekeken naar de omgeving. We wilden de omgeving leidend laten zijn bij het ontwikkelen van ons bedrijf. Dus geen enorme vergroting van ons melkveebedrijf, maar verbreding in de dienstverlenende sector. Met name burgers laten kennis maken met het melkveebedrijf en het buitenleven. Daarom kan iedereen gratis van maandag tot en met zaterdag bij de koeien kijken."

Meer dan alleen een boerderij

Boerderij Het Lansingerland is meer dan een boerderij. Het bedrijf heeft een melkveehouderij, boerderij winkel, kinderopvang, vergader- en feestzalen, horeca, een camping en een maisdoolhof. Peter en Annigje "Boerderij Het Lansingerland heeft de wens dat iedereen kan mee genieten van het leven op de boerderij. Veel kinderen maken gebruik van Kinderopvang De Koeienwei, elke week kan er gekeken worden hoe de koeien gemolken worden. Genieten van een lunch op het terras of warm binnen. We staan klaar om uw vergadering of feest tot een succes te maken. Terwijl u geniet van de boerderij zijn er een tiental hulpboeren die het erf netjes houden. We zijn trots op deze zorgtak op ons bedrijf."

Een echt familiebedrijf

Peter en Annigje "Al meer dan 100 jaar boert familie Gille boer op deze grond. Er is een grote verbondenheid met deze grond en omgeving. De uitdaging om dit bedrijf te laten passen in zijn omgeving is een hele mooie. Deze polder is de eerste ingepolderde (door bemaling van molens) omgeving die gefinancierd werd door de overheid. De polder liep van Hilligersberg tot Zoetermeer. Hierdoor ligt de Rotte boven de omgeving i.p.v. verzonken in de omgeving. Boerderij Het Lansingerland ligt 4 meter onder zeeniveau. De weidemolens van onze boerderij hebben ook nu nog een zeer grote en belangrijke functie om de polder droog te houden."

Activiteiten die je niet mag missen!

Peter en Annigje "Zomers is ons maisdoolhof echt een publiekstrekker. In de winter zijn dat de mooie kerstbomen die vanaf begin december klaar liggen voor de verkoop."

Meer informatie

Wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account