02
jun 2024
Rotte DAM Loop

Rotte DAM Loop

De Rotte Dam Loop is een zogeheten Social Run. Het draait niet om tijdswaarneming, het gaat om genieten van de omgeving en de mensen waarmee je loopt.

Het parcours

Het parcours van de Rotte Dam Loop neemt je mee vanuit de (bijna) oorsprong langs het water, via het Hoge en Lage Bergse Bos door naar het stedelijke gebied. Je loopt van A naar B, dat betekent dus dat start en finish op een andere locatie zijn. De startboog staat op het terrein van Outdoor Valley in Bergschenhoek. De finishboog is op de Binnenrotte in Rotterdam. Na de finish staat een lekker koud drankje voor je klaar. Om terug te keren naar het startpunt kan je tegen betaling gebruik maken van een shuttle bus, of met de metro en lopend (2 km vanaf het metrostation).

Start in een wave of alleen

Het is een social run, dus je mag kiezen met wie je loopt. Je kunt er voor kiezen om individueel of met je eigen loopmaatjes te starten. Of je sluit aan bij een wave.

Social run

Ook de inschrijving heeft een sociaal karakter. Iedereen moet deel kunnen nemen, aldus de organisatie. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,-. Naast het zelf kopen van een ticket kan je een extra ticket kopen om te doneren aan iemand van wie de financiële situatie het niet toelaat om deel te kunnen nemen. Een mooi initiatief!   

Hardlopen of wandelen

Je kunt zowel hardlopen als wandelen. De afstanden zijn 10 of 21 km. 

Meer informatie en inschrijven

De inschrijving is geopend, inschrijven kan op de website van de Rotte Dam Loop.

Adres

Rotte DAM Loop

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Rotte DAM Loop

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account