08
jun 2024
Waterfestival

Waterfestival

Kinderboerderij de Blijde Wei
10:30 - 16:30 uur

Beleef het Waterfestival aan de Rotte op zaterdag 8 juni bij Natuurstadlocatie Kinderboerderij de Blijde Wei in Rotterdam. De Blijde Wei en de aangrenzende Rotte is tussen 10:30 en 16:30 uur een heerlijke plek voor plezier op en aan de Rotte. Stap in een sloep, kano of sloep, maak kennis met een boswachter en imker. Blijf je liever aan de kade? Beleef het plezier dan op het terras waar je met relaxte loungemuziek kunt genieten van een lekker drankje. 

Plezier op de Rotte

Kom naar de Rotte om het plezier op deze rivier te beleven. Er zijn kano’s, kajaks en SUP’s om mee te varen en rondvaartboten die verder de Rotte opvaren en je kunt met Plastic Whale plastic uit de Rotte vissen. Alle activiteiten zijn gratis!

Rottemeren in de Stad

Voor het Waterfestival halen wij de Rottemeren in de stad. Ontdek de natuur met diverse activiteiten van Natuurstad. Ga aan de wandel met de werkgroep Ommoordse Veld. Maak kennis met de groene achtertuin van Rotterdam, waar je naartoe kunt voor ontspanning én inspanning. Ontmoet de imker en de boswachter van Staatsbosbeheer en test je behendigheid op het obstakelparcours of de klimwand. 

Loungen

Liever niet het water op en toch genieten? Geniet op het terras van de DJ die loungemuziek draait, een hapje en een drankje. Met uitzicht op het spektakel op het water is dit de plek om te ontspannen en te genieten met een drankje in de hand en het zonnetje op je gezicht.

Adres

Waterfestival aan de Rotte
Rotterdam

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Waterfestival

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account