Top 5 Rotte kids

Op pad met de kids? Ontdek de plezierrivier de Rotte en haar verrassende activiteiten. Deze rivier kronkelt vanuit de achtertuin van Rotterdam naar het bruisende centrum van deze wereldstad. Wij geven je de top 5 aan activiteiten bij de Rotte met de kids:

1. Speelparadijs Monkey Town

Monkey TownEen dagje naar het leukste en spannendste indoor speelparadijs van Nederland. Je kids krijgen de dag van hun leven. Er zijn gigantische klim- en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussen. Zelf neem je plaats op het binnenterras met een kopje koffie en een boekje of kijk je naar je kids en smelt je van hun schaterlach als ze de glijbaan afroetsen. Vind je stiekem zelf de ballenbak ook erg leuk? Dan kan je er ook in. Maar niet met de ballen gooien hoor, dat mag niet!  Een dagje Monkey Town staat gelijk aan plezier en heerlijk slapen 's avonds. Zeker de moeite waard om een dagje voor uit te trekken.
Klik hier voor meer informatie. 


2. Midgetgolf 't Zeeltje

Midget Golf t ZeeltjeMidgetgolf is en blijft een spannend spel. Of je nu jong bent of oud, het is een uitdaging om met zo weinig mogelijk slagen het balletje in de hole te krijgen. De midgetgolfbaan van ’t Zeeltje is supergeschikt voor een middag qualitytime met het gezin. Het ligt midden in het bos aan een open weide met speelgelegenheid. De natuur is overal om je heen. Een stukje verderop is dierenweide 't Ezelsbruggetje, met hoe kan het ook anders, ezels! Ze hebben ook geiten, konijnen en pony's. Het gebied leent zich uitstekend voor een wandeling door de Bleiswijkse Zoom. Vanaf t Zeeltje kan je via de wandelpaden richting de Rotte lopen met een prachtig uitzicht op de Rottemeren. Afsluiten met een hapje eten in ’t Zeeltje maakt jullie dag compleet. Of gewoon een kop warme chocomel met slagroom en een stukje appeltaart?!
Klik hier om te reserveren.

3. Bowlen bij Lake7

Bowling Lake72Spare, strike of split? Het moment tussen het loslaten van de bal en het (hopelijk) raken van de kegels blijft spannend. Of je nu zelf gooit of kijkt naar degene die gooit. Bij Lake7 kan je gezellig bowlen op één van de vier bowlingbanen. Het heeft een intieme en gezellige sfeer met een flitsend modern tintje. Naast het normale bowlen kunnen ze ook alle lampen en muziek aanzetten, waardoor je al dansend kunt disco-bowlen. Op de maat van de swingende beats gooi je geheid een strike! Na het bowlen kan je vanaf Lake7 een stukje wandelen langs de Zevenhuizerplas. Je hebt hier een prachtig uitzicht over het water en ziet de skyline van Rotterdam-Nesselande aan de overkant
Klik hier voor meer informatie en reserveren.

4. Avontuur bij Outdoor Valley

Outdoor Valley BoogschietenStart your Outdoor Adventure. Dat is de slogan van Outdoor Valley. En we moeten toegeven, avontuur is gegarandeerd. Je kan je hier een uurtje vermaken, een dag, of gewoon de hele week met de hoeveelheid aan activiteiten die zij bieden. Je kan er steppen, klimmen, mountainbiken, SUPpen, survivallen, vlotbouwen, brug bouwen, boogschieten, disc golfen, kanovaren en katapult bouwen. Of een combinatie van allemaal! Outdoor Valley ligt in het Hoge Bergse Bos. De heuvels hier zijn ontstaan door de berging van sloop- en bouwafval. Op één van de heuvels staat een uitkijktoren. Vanaf daar heb je een uitzicht over het hele gebied. Zelfs de skyline vanaf Rotterdam is te zien.
Klik hier voor meer informatie en reserveren. 

5. Snowtuben bij Outdoor Ski & Fun

Outdoor Ski Fun centrum Snowtuben categorieSnowtuben is een supergave activiteit voor zowel de kids als de volwassenen, adrenaline giert door je lijf! Met drie banen naast elkaar, zo snel mogelijk naar beneden met snelheden tot wel 50 km per uur. Wie is eerst beneden? Of roetsj samen het parcours van 100 meter lang en een paar scherpe bochten naar beneden. De ‘combochten’ waar je met de band door de snelheid hoog in blijft hangen, maken het super spectaculair!! Erna even bijkomen en de adrenaline laten zakken met een warme chocomel met slagroom raden we zeker aan.
Klik hier voor meer informatie en reserveren.

 

Er is meer....

Het nadeel van een top 5 is dat je maar 5 activiteiten kan noemen. En er is zoveel meer te doen. Voor deze ene keer nog een paar extra tips:

 

 

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account