Top 5 pannenkoeken restaurants

Op zoek naar een smakelijk avontuur? Welkom bij onze top 5 pannenkoekenrestaurants! Of je nu houdt van flinterdunne crepes of luchtige American pancakes, we hebben voor jou de crème de la crème van pannenkoekenrestaurants verzameld. Ben je er klaar voor? Het wordt een heerlijke rit!

Restaurant de Pannenkoekhut

Ontdek de verrukkelijke wereld van pannenkoeken bij Restaurant De Pannenkoekhut! Naast een zeer ruime keuze aan pannenkoeken staan ook diverse andere gerechten op het menu. Combineer je bezoek met één van de activiteiten als tuben, Net Adventure, skiën of snowboarden of een wandeling door het Hoge Bergse Bos. Al met al een smaakvol avontuur voor jong en oud!

https://depannenkoekhut.nl/

De Brunchclub (American Pancakes)

De Brunchclub in Rotterdam is een leuk restaurant waar je lekker kunt eten. Ze hebben veel keuzes voor brunchgerechten, maar in deze blog gaat het natuurlijk om de American Pancakes! Of je nu met vrienden gaat of voor werk, bij De Brunchclub heb je een gezellige tijd. En na de brunch wandel je de pancakes er gemakkelijk af langs de prachtige Rotte.

https://www.debrunchclub.nl/

WOLLY‘S aan de waterkant (American Pancakes)

Restaurant WOLLY'S is een gezellige plek waar je lekker kunt eten en je welkom voelt. Hier geniet je van een all-day breakfast op de meest zonnige hoek van Rotterdam Noord. Met natuurlijk ook American Pancakes! Een aanrader dus.

https://www.wollyaandewaterkant.nl/

Familierestaurant de Bergsche Plas

Ontsnap aan de drukte en kom genieten bij Familierestaurant de Bergsche Plas. Lekker eten, gezelligheid en een prachtig uitzicht op het water, allemaal op één plek! Een geweldige plek voor een gezellig familiediner, lunch of ontbijt met pannenkoeken! Erna kunnen de kids hun lol op in de natuurspeeltuin of maak je een wandeling door het Lage Bergse Bos. Wie weet spot je er wel een Hooglander.

https://www.bergscheplas.nl/

Restaurant Meerenbos

Restaurant Meerenbos, gelegen bij de mooie Rottemeren, biedt vriendelijk personeel en lekker eten, waaronder pannenkoeken! Het is perfect voor een gezellige lunch of diner. Met een prachtig uitzicht en heerlijk eten, belooft het een geweldige ervaring.

https://www.restaurantmeerenbos.nl/

 

En binnenkort komt op dit lijstje ook de Pannenkoe te staan:

De Pannenkoe Zevenhuizen (opening soon!)

Van pannenkoeken eten wordt iedereen vrolijk. Het is niet immers niet alleen heel lekker, het is ook nog eens heel erg gezellig voor jong en oud. Ben je daarom op zoek naar een pannenkoekenrestaurant in Zevenhuizen en omstreken? Bij de Pannenkoe vind je een uitgebreid menu met daarop de lekkerste gerechten. Ga je voor een klassieke pannenkoek met Nutella, of gun je je smaakpapillen een interessante ervaring met onze pannenkoek Par-mooee-ham? Keuze genoeg bij de Pannenkoe!

https://www.pannenkoe.nl/pannenkoekenrestaurant-zevenhuizen/

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account