Top 5 High-Tea's aan de Rotte

De een noemt het High Tea, de ander Afternoon Tea of Thé Complet. Hoe je het middagritueel ook noemt, één ding staat vast: na volop thee, huisgebakken zoete en hartige hapjes, kun je de avondmaaltijd skippen. Een High Tea is de perfecte manier om jezelf en je vriendinnen (familie, vrienden, collega's etc.) te trakteren! In het stroomgebied van de rivier de Rotte zijn genoeg hotspots die heerlijke high tea’s aanbieden. Daarom deze top 5 van High Tea's aan de Rotte.

Tip: reserveer altijd voordat je naar een High Tea gaat: ze zijn namelijk erg populair en omdat vaak verse producten worden gebruikt moet het van te voren besteld worden. 

't Zeeltje

'T Zeeltje verzorgt een heerlijke, gezellige High Tea! Hun locatie ligt midden in het groen van de Bleiswijkse Zoom en is perfect te combineren met een wandeling. De High Tea bestaat uit zoete en hartige lekkernijen, die allemaal tegelijk en vanaf etagères worden gepresenteerd. Zo kan iedereen zijn eigen voorkeur bepalen. 'T Zeeltje biedt een rijke selectie aan theesoorten en water voor de liefhebbers. Hun vriendelijke bediening zorgt ervoor dat de tafel er verzorgd uit blijft zien en schenkt af en toe bij. Wil je iets meer? Dan kun je het arrangement uitbreiden met heerlijke wijnen. Klik hier voor meer informatie en reserveren.

De Prins van Terbregge

Ben je met een groep van minimaal 8, dan kun je bij Prins van Terbregge terecht voor een High Tea aan het water of voor de open haard! Je begint met allerlei zoete hapjes, om langzaam over te gaan op verschillende soorten hartigheid. De koffie en thee krijg je er onbeperkt bij. Alle producten worden vers bereidt! Iedere zondag kun je ook gaan voor de High Wine bij De Prins. Je krijgt hier vijf fantastische seizoensgerechtjes met daarbij vijf prachtige bijpassende glazen wijn. Klik hier voor meer informatie en reserveren.

Eetcafé de Roerdomp

Bij de Roerdomp heb je een prachtig uitzicht over de Rottemeren en de Eendragtspolder. Ze serveren de High Tea met diverse lekkernijen zoals brownie en muffins met daarnaast huisgemaakte sandwiches en de traditionele scones. De thee wordt geserveerd in kleurrijke theepotjes. Wil je iets anders dan thee? Dan kun je ook kiezen voor de High Wine of de High Beer. De High Wine en High Beer bestaan beide uit 4 gangen, waarin kleine gerechtjes worden geserveerd met een bijpassend wijntje of biertje. Om hier van te genieten moet je twee dagen van te voren reserveren. Klik hier voor meer informatie en reserveren.

Rotterdamishot.nl

Een High Tea op het water! Met Rotterdamishot.nl vaar je met je vriendinnen (of vrienden, familie, collega's, etc.) over de Rotte en geniet je van een High Tea. De High Tea bestaat uit hartige en uit zoetige gerechten: Komkommer Sandwich, blader-deeghapje, zalmsandwich, kipsandwich, pesto/tomaat/mozzarella, RB-koekjes, bonbon, gebakje en scone. Voor de hartige variant kies je de high-wine. Deze bestaat uit sandwich roggebrood appelstroop paté, sandwich komkommer, bruchetta tomaat/blauwe kaas, groenten pasteitje, sla cup met gerookte kip salade, tompoes met kaas/gedroogde tomaten mouse, knoflook olijven en kaaskoekjes. Daarbij krijg je prosecco en twee glazen wijn. Klik hier voor meer informatie en reserveren.

Dudok Rotterdam

Mini-sandwiches, scones, quiches, twee stukjes taart, jam, lemon curt, lemon bar, wafels en meer; dat is slechts een greep uit het lekkers wat je kunt verwachten bij een High Tea van Dudok Rotterdam. Ze serveren ook een net wat kleinere high tea voor kids. Dudok zit in hartje centrum en heeft een terras met uitzicht op de Rotte. De perfecte locatie in combinatie met een dagje sightseeing of shoppen in Rotterdam. Klik hier voor meer informatie en reserveren.

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account