Vijf perfecte plekken voor een onvergetelijk Pasen

De lente staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om te genieten van heerlijke paasactiviteiten en lekkernijen rondom De Rotte. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen paasontbijt, een gezellige paasbrunch of een leuke paasactiviteit, deze omgeving heeft voor iedereen wat. Hier zijn vijf fantastische plekken om je paasfeest compleet te maken.

1. Easter at the Lake 

Begin je dag bij Lake House met Easter at the lake, waar je kunt genieten van een uitgebreid paasontbijt met versgebakken croissants, knapperige broodjes en een variatie aan heerlijke spreads. Later op de dag kun je aanschuiven voor een smaakvolle paaslunch met seizoensgebonden gerechten, bereid door geweldige koks, of een uitgebreid paasdiner met culinaire hoogstandjes, allemaal met een prachtig uitzicht op het water. Klik voor meer informatie.

2. Paashaasspeurtocht Lage Bergse Bos

Breng wat avontuur in je paasviering met een paashaasspeurtocht rondom de Bergsche Plas. Terwijl de kinderen zich vermaken met het vinden van verstopte paaseieren, kunnen volwassenen genieten met heerlijk eten van de Bergsche plas of van een ontspannen wandeling langs de oevers van het meer. De prachtige natuur en de frisse lentelucht maken deze activiteit tot een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Klik voor meer informatie.

3. Paasbrunch, paasbootcamp en andere leuke activiteiten

Voor een gezellige paasbrunch in een warme en uitnodigende sfeer is Restaurant Berghut de ideale bestemming. Geniet van een uitgebreid assortiment aan heerlijke gerechten. Combineer je bezoek met een paasbootcamp of een wandeling door het Hoge Bergs bos naar de Pannenkoekhut. Daar kan je één van de activiteiten proberen zoals tuben, springen in het Net Adventure, skiën of snowboarden. Of je kan bij Outdoor Valley, waar Restaurant de Berghut is, gezellig kanoën of survivallen. Al met al een smaakvol avontuur voor jong en oud! Klik voor meer informatie.

4. Paaseierenspeurtocht en paasbrunch

Op Boerderij Lansingerland kunnen kinderen hun paasmandjes vullen tijdens een spannende paaseierenzoektocht, terwijl volwassenen genieten van een smakelijke paasbrunch met een variatie aan verse en smaakvolle gerechten. De boerderij biedt een gezellige en informele setting, je kan bijvoorbeeld de koeienstal en de geitjes bezoeken. Kortom perfect voor een ontspannen paasviering met vrienden en familie. Klik voor meer informatie.

5. Luxueuze Paasbrunch

Bij De Roerdomp, aan de van De Rottemeren, kun je je paasfeest op een luxueuze manier beginnen. Geniet van een exclusieve paasbrunch met heerlijke gerechten en goede wijnen. Het personeel zorgt ervoor dat je smaakpapillen worden verwend met smakelijke vis, vlees en vegetarische gerechten. De mooie omgeving en het prachtige uitzicht op het water maken deze ervaring extra speciaal. Bij De Roerdomp geniet je niet alleen van lekker eten, maar ook van een onvergetelijke paaservaring in een prachtige omgeving. Klik voor meer informatie.

En verder

Met deze vijf geweldige paasbestemmingen rondom De Rotte wordt je paasviering gegarandeerd een succes. Nog niet genoeg keuze? Bekijk het Lentefeest van Kinderboerderij de Blijde Wei van Natuurstad, of de paaslunch van Rijntje Rotterdam.

Geniet van al het leuks dat deze prachtige regio te bieden heeft en maak van Pasen een onvergetelijke ervaring voor jou en je gezin. Vrolijk Pasen!

 

 

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account