Valentijnsdag 2023 aan de Rotte

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor valentijnsdag 2023? Ook dit jaar is de keuze weer reuze in het gebied rondom de Rotte. We hebben alle opties in het gebied voor je uitgezocht en ze in deze blog op een rij gezet. Wees er snel bij, want vol is vol.

Restaurant de Berghut
Bij de Berghut organiseren ze iedere dag een high tea van 11 t/m 15 feb. Reserveren kan hier

Geen boot wel varen
Hier kan je 1,5 uur lang varen in een luxe sloep, inclusief een heerlijke fles Salentein Bubbels en tapasplank. Meer informatie hier.  

Boerderij Het Lansingerland
Boerderij Lansingerland staat bekend om haar ambachtelijke streekproducten. Speciaal voor valentijnsdag hebben ze een assortiment met valentijnsgescheken. Het filmpje vind je hier op Instagram. 

De Hooge Rotterdamsche
Hier kan je eerst lekker een golfballetje slaan op de driving range onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Daarna organiseren ze een shared dinner. Meer informatie vind je hier.  

Lake House Rotterdam
Hier wordt een valentijnsdiner georganiseerd met een Salso optreden van Caroline & Rahiem. Meer informatie hier.

Restaurant Nova
Nova heeft een speciaal valentijnsmenu samengesteld, die kan je hier vinden.

Polderhuis Bed & Breakfast
Net buiten het gebied maar een perfecte uitvalsbasis om met je geliefde de liefde te vieren rondom de Rotte. Boek hier een overnachting en ga lekker samen twee dagen het gebied verkennen.

De Prins van Terbregge
Heeft ook een heerlijk valentijnsmenu samengesteld. Ze kunnen eventueel ook thuisbezorgen, mocht je valentijn liever thuis willen vieren. Het menu vind je hier.

De Roerdomp
Valentijnsdag valt doordeweeks. Bij de Roerdomp kan je in het weekend terecht van 10 tot en met 12 februari voor een sharing dinner 3-gangen verrassingsmenu. Reserveren kan alleen telefonisch via 0180-631505.  

Dit zijn alle activiteiten die we online en op de socials konden vinden. Mist er nog iets in deze lijst? Neem dan even contact met ons op via Facebook, Instagram of Twitter en dan vullen we het bericht zo snel mogelijk aan. Iedereen een hele fijne valentijnsdag gewenst!

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account