Valentijn aan de Rotte

Over precies een week is het Valentijnsdag en dat gaat ook langs de Rotte niet onopgemerkt voorbij. Veel ondernemers hebben leuke acties voor deze speciale dag. Wij hebben ze hieronder allemaal voor je op een rijtje gezet. 

Valentijnsactiviteiten

 

Romantisch overnachten bij Polderhuis Bed & Breakfast

pasen outdoor valleyWat is er nou mooier dan Valentijn vieren met een romatische overnachting bij Polderhuis Bed & Breakfast? Als je een overnachting voor 13 of 14 februari boekt, krijg je er een mooie fles Cava voor cadeau op de kamer. 

Waar: Polderhuis Bed & Breakfast, Bergweg Noord 1 in Bergschenhoek
Wanneer: zondag 13 en maandag 14 februari
Boeken: www.polderhuisbb.nl

 

Dineren op Valentijnsdag bij Restaurant Nova

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Valentijn 14 FEBRUARI 2022 AMUSE Tonijn Avocado Limoen VOORGERECHT Steaktartaar mosterd langoustine SOEP Parelhoender Shi take Selderij TUSSEN Ravioli Kreeft Bisque HOOFD Tournedos Risotto Truffel NA Pornstar Martini Dessert KOFFIE OF THEE Friandises pijs75,- losse menu 75,- all in prijs 126,- (champagne/wijn/water/koffie) /wijn/water/koffie)'

Bij Restaurant Nova kan je op Valentijnsdag genieten van een heerlijk diner, met een voor die avond speciaal gemaakte menukaart. Ga je voor de tournedos, risotto, of toch truffel? Bij Nova kan het op Valentijnsdag allemaal!

Waar: Restaurant Nova, Rottekade 31 in Bergschenhoek
Wanneer: maandag 14 februari
Reserveren: www.restaurant-nova.nl

 

Valentijnspakket van de Boerderij

Pasen Boerderij Het Lansingerland Voor een variatie aan Valentijnspakketten kan je goed bij Boerderij het Lansingerland terecht. Kies één van de vele pakketten of stel hem helemaal zelf samen! Stuur jouw keuze door via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kan je pakket op vrijdag 11 of zaterdag 12 februari ophalen. 

Waar: Boerderij Het Lansingerland, Hoeksekade 146 in Bergschenhoek
Wanneer: ophalen op vrijdag 11 en zaterdag 12 februari
Reserveren: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Valentines week at the Lake

Lake House Rotterdam

Deze week is het bij Lake House Rotterdam de hele week Valentijnsweek. Laat je verrassen door de heerlijkste gerechten middenin het Bergse Bos! Je kan de hele week terecht voor een diner bij Lake House. 

Waar: Lake House Rotterdam, Bergsebosdreef 6 in Bergschenhoek
Wanneer: maandag 7 februari tot en met maandag 14 februari
Reserveren: www.lakehouserotterdam.nl

 

Valentijnlunch en -diner bij de Roerdomp

thumbnail image0 roerdomp

Wil jij je geliefde verrassen met een lekkere lunch of diner? Op 11, 12 en 13 februari serveert Eetcafé de Roerdomp een speciale Valentijnlunch en -diner.

Door wie: Eetcafé de Roerdomp, Tweemanspolder 12 in Zevenhuizen
Wanneer: vrijdag 11 t/m zondag 13 februari
Reserveren: dit kan tot donderdag 10 februari door te bellen naar 0180-63 15 05 of stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Romantische overnachting midden in de natuur

Pasen Meerenbos

In slaap vallen onder de sterrenhemel, gewekt worden door fluitende vogels en samen genieten van een luxe ontbijt met verse croissants, bubbels en rijkelijk belegde broodjes. Klinkt als het ultieme nachtje weg, toch?! Grijp daarom nu je kans en geniet samen van deze unieke en onvergetelijke ervaring op Landgoed Vidaa. Boek een van de sfeervolle en rustieke houten tubes aan het water (misschien wel die ene met een hottub). Dan regelt Vidaa de rest! Lees: opgemaakte bedden bij aankomst, versierd met rozenblaadjes, een koud flesje wijn in de koelkast en de volgende ochtend, ontbijt met bubbels 
 
Door wie: Landgoed Vidaa, Hoeksekade 162 in Bergschenhoek

Wanneer: maandag 14 februari
Boeken: via de website van Vidaa

Valentijnsgeschenk van Artihove

Artihove
Verras je geliefde met een betekenisvol Valentijnsgeschenk om te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Op zoek naar een bijzonder en persoonlijk cadeau? Laat je dan inspireren door Artihove en bekijk de prachtige beelden en sieraden die jullie liefde symboliseren.
 
Door wie: Artihove, Hoeksekade 162 in Bergschenhoek

Wanneer: openingstijden winkel of bekijk de website online
Kopen: in de winkel of via de website van Artihove

 

 

 

 

3-gangen shared dining verassingsmenu bij Meerenbos

Pasen Meerenbos

De liefde vieren kan ook met het 3-gangen shared dining verassingsmenu bij Restaurant Meerenbos. Op 11, 12 en 13 februari kan jij je compleet laten verassen door alles wat Meerenbos te bieden heeft!
 
Door wie: Restaurant Meerenbos, Rottedijk 13-A in Bleiswijk

Wanneer: vrijdag 11 t/m zondag 13 februari
Reserveren: door te bellen naar 010-5217676

Wij wensen iedereen een fijne Valentijnsdag! En mocht je leuke foto's maken? Deel ze via Facebook of Instagram en tag ons: @ookditisderotte

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account