Vaderdag aan de Rotte

Zondag 19 juni is het weer vaderdag! Dé perfecte dag om alle vaders eens goed in het zonnetje te zetten. De ondernemers aan de Rotte hebben ook voor deze dag weer veel moois in petto. We hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet:

Vaderdag BBQ at the Lake

Ga Suppen CadeaubonOok op vaderdag, zondag 19 juni, kun je bij Lake House terecht om je vader in het zonnetje te zetten met een heerlijke BBQ! Geniet mee van al dat lekkers dat je zelf grilt op één van de mini kamado’s of wat onze chef voor jullie klaarmaakt! De vaderdag BBQ kost € 35,50 per persoon (€ 19,50 voor kids). Aanvang 15:00 – 19:00 uur, te starten op ieder moment. Einde 22:00 uur. Tijdens de BBQ kun je genieten van ‘Close Up Goochelaar’ Jos Schings!

Waar: Lake House Rotterdam, Bergsebosdreef 6 in Bergschenhoek
Wanneer: Zondag 19 juni
Reserveren: Via de website www.lakehouserotterdam.nl

 

Haringparty bij Polderhuis B&B

Ga Suppen CadeaubonOp zondag 19 juni organiseert Polderhuis B&B in samenwerking met Hoeckse Vis en Zeebanket een haringparty. Is jouw vader een echte haringliefhebber? Dan is dit wellicht de ideale manier om vaderdag te vieren!

Waar: Polderhuis B&B, Bergweg Noord 1 in Bergschenhoek
Wanneer: Zondag 19 juni | 14.00-17.00
Reserveren: Mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bellen naar 010 223 86 45

 

Speciale weekboeket van Gallery Groene Tuin

Ga Suppen CadeaubonVier je vaderdag liever met een prachtig bloemetje? Dan kan je bij Gallery Groene Tuin terecht. Bestel het weekboeket of één van de vele andere boeketten.

Waar: Gallery Groene Tuin, Rottekade 11a in Zevenhuizen
Wanneer: Ieder moment
Bestellen: Bestellen kan via deze link

 
 

 

Wij wensen iedereen fijne Vaderdag! En mocht je leuke foto's maken? Deel ze via Facebook of Instagram en tag ons: @ookditisderotte

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account