RS Skiteam Talentendag

Ben jij gepassioneerd over skiën en droom je ervan wekelijks op de ski's te staan? Dan is de RS Skiteam talentendag bij Outdoor Valley Wintersport dé gelegenheid om je skitalent te testen en te ontwikkelen.

RS Skiteam Bergschenhoek

Het RS Skiteam Bergschenhoek, het wedstrijd skiteam van Outdoor Valley Wintersport, nodigt zowel kinderen als volwassenen uit om deel te nemen aan deze bijzondere middag. De club biedt enthousiastelingen de mogelijkheid om skiën als sport te beoefenen, waarbij wekelijkse trainingen gericht zijn op slalomskiën met als ultiem doel deelname aan wedstrijden.

Skisport steeds populairder

In Nederland wordt skiën steeds meer gezien als een sport op zich, los van de voorbereiding op wintersportvakanties. Bij het RS Skiteam Bergschenhoek werken deelnemers wekelijks aan het verfijnen van hun techniek en het verbeteren van hun conditie om zo snel mogelijke tijden neer te zetten op de slalom. Naast het bevorderen van conditie en spierkracht biedt deelname aan deze activiteit directe voordelen van sporten in de buitenlucht.

Talentendag

De talentendag vindt plaats op woensdag 13 december van 14:45 tot 17:30 uur. Deelnemers dienen minimaal 6 jaar oud te zijn en in staat te zijn minimaal grof-parallel korte bochten skiën. Deelname aan deze talentendag is kosteloos. Meer informatie over het evenement is te vinden op de website: https://outdoorvalleysports.nl/talentenmiddag-rs-skiteam

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account