Recreatieschap Rottemeren zoekt ondernemer voor Bleiswijkse Zoom

Recreatieschap Rottemeren zoekt een enthousiaste en creatieve ondernemer(s) voor een locatie in de Bleiswijkse Zoom. Het recreatieschap wil zich met haar recreatiegebied de Rottemeren profileren als bovenregionale aanbieder van recreatie en daarmee onderscheidend zijn ten opzichte van andere, omliggende, recreatiegebieden. De thema’s waarmee het gebied zich wil onderscheiden zijn (top)sport, natuurbeleving en gezondheid. Het recreatiegebied Rottemeren is zeer veelzijdig en kan nóg aantrekkelijker worden door meer aandacht voor een meer divers publiek.

De locatie in de Bleiswijkse Zoom heeft de potentie om zich verder te ontwikkelen tot een kwalitatief hoogwaardig recreatiegebied. De plek vraagt om een onderscheidende en een veelzijdig recreatief concept: een mix van recreatie, cultuur en een programma voor alle seizoenen. Denk hierbij o.a. aan dagrecreatie, kinderboerderij, zorg, culturele evenementen en (maatschappelijke)activiteiten met passende horeca.

Voor de uitgifte van deze locatie start Staatsbosbeheer in opdracht van het recreatieschap Rottemeren deze week een nationaal openbare aanbestedingsprocedure voor een af te sluiten erfpacht- en ontwikkelovereenkomst voor deze locatie. In deze aanbestedingsprocedure nodigen wij marktpartijen uit om een plan in te dienen voor deze ontwikkeling. Informatie over deze aanbesteding en alle daarbij behorende documenten en voorwaarden zijn beschikbaar via de website van Staatsbosbeheer/Zakendoen en de website van het Recreatieschap Rottemeren.

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account