Presentatie ontwerp nieuwe inrichting Rottebanbrug

Op maandag 7 juni 2021 van 16.00 – 17.30 uur organiseert Staatsbosbeheer namens het schap een digitale bijeenkomst, waarbij het “Voorlopig Ontwerp Inrichting  Rottebanbrug” wordt gepresenteerd. Heb je belangstelling om deze bijeenkomst bij te wonen, dan kan je je via de e-mail aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan een link toegestuurd. Via deze link kan je dan inloggen op de digitale vergadering even voor 16.00 uur op 7 juni.

Het recreatieschap Rottemeren werkt samen met de gemeenten Lansingerland, Rotterdam en Zuidplas, het Hoogheemraadschap Krimpenerwaard en Schieland en de provincie Zuid-Holland aan een ontwerp voor een nieuwe inrichting van de omgeving rond de Rottebanbrug. Veranderende recreatiebehoefte, meer interesse in natuurwaarden en de toenemende drukte rond de brug maken een herziening van de inrichting gewenst.

Voorafgaand aan het huidige ontwerp heeft het schap op basis van de eerste verkenning en ontwerpprincipes van 11 februari 2021 al veel reacties van belanghebbenden ontvangen. Deze reacties heeft het ontwerpbureau in verschillende stappen verwerkt naar het ontwerp van de inrichting. Graag neemt het ontwerpbureau Urban Synergy je mee in de afwegingen tussen de verschillende belangen en wordt er besproken welke keuzes hierin tot nu toe zijn gemaakt. 

Meer informatie: https://www.recreatieschaprottemeren.nl/projecten/verblijfsplek+rottebanbrug/default.aspx

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account