Pasen 2023 langs de Rotte

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor Pasen 2023? Ook dit jaar is de keuze weer reuze in het gebied rondom de Rotte. We hebben alle opties in het gebied voor je uitgezocht en op een rij gezet. Wees er snel bij, want vol is vol.

Boerderij Het Lansingerland
Boerderij Lansingerland organiseert een heerlijke paasbrunch tussen de koeien om 10:30 uur in de stal. Meer informatie vind je hier.

Familierestaurant Bergsche Plas
Hier wordt voor kinderen tot en met 10 jaar een paasspeurtocht georganiseerd. Iedereen is vrij om te komen op 7, 8, 9 en 10 april vanaf 10:00 uur bij de Bergsche Plas. Je kan je melden aan de bar om de spullen op te halen. Onderweg maken de kinderen opdrachten en als alles is ingevuld krijgen ze na afloop een zakje chocolade paaseitjes. Kosten zijn € 3,- per kind.

Kinderboerderij de Blijde Wei
Op 10 april is het lentefeest bij de Blijde Wei. Je bent welkom tussen 11:00 en 15:00 om eieren te zoeken, te kleuren en nog veel meer. Entree is gratis. Meer informatie hier.

Restaurant Meerenbos
Ook Restaurant Meerenbos organiseert een lekkere paasbrunch. Aanvang is tussen 11:00 en 12:00 uur. De paasbrunch is populair, dus wees er snel bij. Meer informatie vind je hier.

Eetcafé De Roerdomp
De Roerdomp organiseert een paasbrunch én een 3-gangendiner met gerechten van de nieuwe kaart. Reserveren kan alleen telefonisch via 0180-631505 of kijk op de website

Lake House Rotterdam
's Ochtends organiseren ze een ontbijt. Voorafgaand kan er door de kinderen naar eieren gezocht worden. Ook is er een paaslunch en paasdiner. Meer informatie vind je hier.

Monte Cervino
Bij Monte Cervino kan je met pasen eerst gezellig brunchen bij Restaurant de Berghut voor € 25,-. Daarna kan je de brunch er weer afklimmen bij Monte Cervino. Neem je brunch bon mee naar de berg en dan krijg je een aangepast ticket. Meer informatie vind je hier.

Outdoor Valley
Outdoor Valley organiseert een ouder en kind paasbootcamp op tweede paasdag (maandag 10 april). Ontvangst is tussen 9:45 en 10:00 uur. Het programma duurt ongeveer een uur. Daarna kan je lekker opfrussen en kan je optioneel om 11:15 uur genieten van een lekkere paasbrunch. Meer informatie en aanmelden kan hier.

Polderhuis Bed & Breakfast
Hier wordt een paasbrunch en lunch georganiseerd om 11:00 uur en om 14:00 uur. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website.

Dit zijn alle activiteiten die we tot op heden online en op de socials konden vinden. Mist er nog iets in deze lijst? Neem dan even contact met ons op via Facebook, Instagram of Twitter en dan vullen we het bericht zo snel mogelijk aan. Iedereen een heel fijn paasweekend gewenst!

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account