Opening Padelbanen Lake7

Afgelopen vrijdag was de feestelijke opening van de nieuwe padelbanen bij Lake7. Wij gingen op pad om deze relatief nieuwe sport te ontdekken!

Wat is Padel?

Padel is een racketsport met veel kenmerken van tennis en squash. Deze combinatie staat garant voor snelle en spannende rally's en raakt daardoor steeds meer in trek bij tennissers, squashers en overige racketsportliefhebbers. Padel wordt gekenmerkt door snelle acties waarbij reactievermogen en inzicht van essentieel belang zijn. Het spel wordt altijd gespeeld als dubbelteam op een veld dat is omgeven door een glazen wand en een hekwerk. 

Waarom zou je Padel willen spelen?

De sport Padel wordt steeds populairder in ons land. Het is de komende jaren de snelst groeiende sport! In Spanje en andere Zuid-Europese landen behoort deze actieve sport al jaren tot de grootste sporten van het land. De opmars naar Noord-Europa is nu in volle gang. En dat is niet gek, want Padel is een laagdrempelige sport voor alle leeftijden, snel aan te leren en heeft een sociaal aspect omdat je altijd met vier spelers speelt.

Voor wie is Padel?

Voor iedereen! Jong en oud, kan deze sport spelen. 

Waar kan ik Padel (leren) spelen?

Padel kun je spelen bij Lake7 aan de Strandweg 23 in Zevenhuizen! Aan het water zijn daar drie nieuwe panoramische Full View padelbanen geplaatst met een prachtig uitzicht op de Zevenhuizerplas. Na afloop kun je een drankje nuttigen in Beachclub 7. Wil je Padel leren spelen? Dan kun je terecht bij Padel Xperience. 

Leuk weetje

Padelspelers van de Nederlandse top waren de eersten die een wedstrijd op de net geopende banen speelden. Lake 7 is vanaf nu de thuisbasis van het Reke Sport team in de KNLTB Topklasse. 

Lake 7 PadelLake 7 Padel

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account