Outdoor Valley Obstacle Run

De datum van de Outdoor Valley Obstacle Run nadert snel. Op zondag 14 mei 2023 zal het startschot klinken voor deze spannende run met indrukwekkende obstakels. Als je je ticket vóór 30 april bestelt, krijg je gegarandeerd een FINISHER-shirt.

Er zijn verschillende routes beschikbaar voor zowel beginners als ervaren deelnemers. Je kunt kiezen uit de 3 kilometer route, speciaal ontworpen voor kinderen en ouders, of de 6 kilometer route vol uitdagende obstakels voor degenen die een echte uitdaging zoeken. Voor gezinnen met kinderen is er zelfs een speciale family editie van de 6 kilometer. Omdat het op 14 mei Moederdag is, besteed de organisatie speciale aandacht aan alle moeders en zorgen ze voor een verrassing voor hen.

Outdoor Valley is niet alleen op zoek naar deelnemers, maar ook naar vrijwilligers die ons willen helpen bij dit evenement. Vrijwilligers kunnen deelnemen aan de exclusieve pre-run op zaterdag 13 mei en ontvangen een gratis lunchpakket en een crew-shirt. Meld je snel aan als vrijwilliger via de website van Outdoor Valley!

Bezoek de website voor meer informatie over de Outdoor Valley Obstacle Run, de routes en het programma.

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account