Nieuwe eigenaar Kinderboerderij ’t Ezelsbruggetje

Vanaf vandaag, woensdag 19 april, krijgt Kinderboerderij ’t Ezelsbruggetje een nieuwe eigenaar. Deze neemt het stokje over van de heer Van den Berg.

Om 15:00 uur vindt bij Kinderboerderij ’t Ezelsbruggetje de feestelijke ondertekening plaats van de erfpachtovereenkomst tussen Stichting ’t Ezelsbruggetje en het Recreatieschap Rottemeren voor de doorontwikkeling van Kinderboerderij ’t Ezelsbruggetje.

Het Recreatieschap Rottemeren heeft in 2022 een openbare aanbestedingsprocedure uitgevoerd voor de exploitatie en ontwikkeling van Kinderboerderij ’t Ezelsbruggetje. Deze is gewonnen door de vertegenwoordiger van Boerderij Het Lansingerland, met als resultaat dat zij hiertoe de Stichting ’t Ezelsbruggetje hebben opgericht. Inmiddels is er overeenstemming over de erfpachtvoorwaarden en gaat de Stichting ’t Ezelsbruggetje de exploitatie overnemen van de heer Van den Berg.

Kinderboerderij ’t Ezelsbruggetje blijft bestaan als populaire Bleiswijkse kinderboerderij, maar zal verder worden ontwikkeld tot een maatschappelijk werkbedrijf. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen hier straks aan de slag in beschutte werkplekken.

Ondertekening van de overeenkomst ziet het Recreatieschap Rottemeren als feestelijke gebeurtenis en het startpunt van een prachtige toekomst voor ’t Ezelsbruggetje. De overeenkomst zal namens het Recreatieschap Rottemeren worden ondertekend door Wethouder Michiel Mis (gemeente Lansingerland). Namens Boerderij Het Lansingerland wordt getekend door Dhr. Gille.

Meer informatie? Neem dan contact op met Carolien Wierks, communicatie adviseur telefoonnummer 06-21108166.

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account