Nieuw: de Rotte kalender

De nieuwe kalender 2019 ‘Natuur rond de Rotte’ is verschenen. Natuurfotograaf Rob Belterman van Natuur- en Vogelwacht Rotta reikte het eerste exemplaar uit aan Daan de Haas, bestuurder van Recreatieschap Rottemeren. De kalender staat vol unieke foto’s van bijzondere voorbijvliegende, lopende of zwemmende dieren in en om de Rotte. Hierin prijken vogels, vissen en kikkers zoals u ze nog nooit gezien heeft. Een aanrader voor natuurliefhebbers!

Natuur promoten

De heren Belterman en De Haas willen met de kalender de natuur promoten in het recreatiegebied Rottemeren. De kalender is daarom bij diverse boekhandels en restaurants in het gebied te koop voor € 10,-. Wie de kalender koopt, heeft een mooie kalender én steunt het project Biodiversiteit Rottemeren. Met dit project voert Natuur- en Vogelwacht Rotta samen met Recreatieschap Rottemeren allerlei maatregelen uit om de natuur te verrijken, zoals het creëren van nestgelegenheid voor bijzondere broedvogels als de oeverzwaluw, de ijsvogel en de visdief.

Wil jij deze mooie kalender?

Heb je belangstelling om één of meerdere kalenders te bestellen, voor jezelf of bijvoorbeeld als kerstgeschenk? Of wil je meer weten over het project biodiversiteit Rottemeren? Neem dan contact op met projectleider Eric Kortlandt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uitreiking Rotte kalender

Uitreiking Rotte kalender

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account