Hemelvaartsdag 2023 langs de Rotte

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor Hemelvaartsdag 2023? Ook dit jaar is de keuze weer reuze en is er van alles te doen in het gebied rondom de Rotte. We hebben alle opties in het gebied die tot op heden bekend zijn voor je uitgezocht en op een rij gezet. We breiden de lijst dagelijks uit zodra we nieuwe activiteiten in het gebied zien. Wees er snel bij met reserveren, want vol is vol.

Lake House Rotterdam
's Ochtends organiseert Lake House Rotterdam van 9:00 tot 10:30 uur een Moederdag ontbijt. De kosten bedragen € 30,- per persoon en € 15,- voor het kids ontbijt. Meer informatie vind je hier

De Rotte Plasticvrij

Tussen 13:30 en 15:30 kan je plastic vissen en plastic prikken bij de Crooswijksebocht in Crooswijk. Lekker het water op of langs de kade zorg je samen met een groep enthousiaste vrijwilligers voor een schoner gebied. Ook de mensen van Sup's Up zijn erbij om vrijwilligers te voorzien van Sup's. Meer informatie vind je hier.

Dit zijn alle activiteiten die we tot op heden online en op de socials konden vinden. Mist er nog iets in deze lijst? Neem dan even contact met ons op via Facebook, Instagram of Twitter en dan vullen we het bericht zo snel mogelijk aan. Iedereen een heel fijne moederdag gewenst!

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account