Moederdag 2023 langs de Rotte

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor Moederdag 2023? Ook dit jaar is de keuze weer reuze en is er van alles te doen in het gebied rondom de Rotte. We hebben alle opties in het gebied die tot op heden bekend zijn voor je uitgezocht en op een rij gezet. We breiden de lijst dagelijks uit zodra we nieuwe activiteiten in het gebied zien. Wees er snel bij met reserveren, want vol is vol.

Eetcafé de Roerdomp
Bij de Roerdomp kan je van vrijdag tot en met zondag terecht met je (bonus - schoon)moeder voor een heerlijke lunch. Op het menu staat verse jus d'orange, wijn/bubbels, soep, wrap gerookte zalm & carpaccio, diverse broodjes, brie, crispy chicken en oude kaas. Als afsluiter een kopje koffie/thee met iets zoets. Dat alles voor € 24,50 per persoon. Reserveren kan telefonisch via  0180-631505.

Lake House Rotterdam
's Ochtends organiseert Lake House Rotterdam van 9:00 tot 10:30 uur een Moederdag ontbijt. De kosten bedragen € 29,50 per persoon en € 15,50 voor het kids ontbijt. Meer informatie vind je hier

Restaurant Meerenbos
Hier kan je 's ochtends genieten van een lekker ontbijt voor € 21,50 per persoon inclusief een glas Cava en een glas verse jus d'orange. Reserveren kan via 010-5217676.

Outdoor Valley
Outdoor Valley organiseert op Moederdag een Obstacle Run. Kies uit de 3 kilometer route speciaal ontworpen voor kinderen en ouders of de 6 kilometer vol obstakels voor degenen die op zoek zijn naar een echte uitdaging. Voor gezinnen met kinderen is er zelfs een speciale family editie bij de 6 kilometer. Omdat het moederdag is besteed de organisatie extra aandacht aan alle moeders en is er een verrassing voor hen. Meer informatie vind je hier

Rijntje
Bij Rijntje kan je terecht voor een heerlijke 3-gangenlunch. Kosten bedragen € 45,-, reserveren kan telefonisch via 010-3134700 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sup's Up
Op moederdag mag je je moeder gratis meenemen het water op. Meer informatie via hun website.

Dit zijn alle activiteiten die we tot op heden online en op de socials konden vinden. Mist er nog iets in deze lijst? Neem dan even contact met ons op via Facebook, Instagram of Twitter en dan vullen we het bericht zo snel mogelijk aan. Iedereen een heel fijne moederdag gewenst!

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account