Koningsdag langs de Rotte

Koningsdag, de nationale feestdag van Nederland ter ere van de verjaardag van de koning, wordt elk jaar op 27 april groot gevierd met verschillende evenementen en activiteiten door het hele land. Hier zijn een paar leuke locaties rondom de Rotte waar je deze dag kan vieren:

Storm King's Day Festival 2024

Kom je ook naar Nesselande voor Koningsdag? Het Storm King's Day Festival belooft een leuk feest te worden. Met muziek van Winston Post en anderen, lekker eten en een silent disco, is er voor ieder wat wils. Het festival is buiten, dus kom maar op met de zon! Meer informatie.

Boerderij De Koeienstal

Vier Koningsdag gezellig bij Boerderij De Koeienstal! Er is een rommelmarkt, muziek, springkussens en natuurlijk lekker eten en drinken. Het is leuk voor jong en oud. Je kunt zelfs een plekje reserveren op de rommelmarkt als je spullen wilt verkopen. Kom je ook genieten van de zon en lekker snuffelen tussen de spulletjes? Meer informatie.

Koningsdag op Pirouette


Laat je verrassen door de speciale sfeer van Koningsdag bij Pirouette. Met een mix van muziek, paardenshows en plezier voor iedere leeftijd belooft het een onvergetelijke dag te worden. Trek je feestelijk oranje aan en kom langs op de Bosweg in Bergschenhoek. Meer informatie.

Koningsvissen met Plastic Whale

Op 28 april, de dag na Koningsdag, is er iets heel speciaals: Koningsvissen met Plastic Whale. Aan de slag voor een schonere Rotte door samen het water op te gaan en plastic op te vissen. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook heel gezellig. Kom je helpen om het water weer schoon te krijgen? Meer informatie.

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account