Internationaal Padeltoernooi komt naar de Zevenhuizerplas!

Van 22 tot 28 augustus wordt bij Lake Seven aan de Zevenhuizerplas het internationale padeltoernooi FIP RISE georganiseerd. Het is een toernooi met zowel mannelijke als vrouwelijke deelnemers en is hét ideale moment om kennis te maken met de opkomende sport, die zowel indoor als outdoor beoefend kan worden. Padel is een mix van tennis en squash, waarbij veel actie is en het spel zelfs buiten de kooi verder gaat, want ook buiten de glazen wanden mag de bal gespeeld worden. Er wordt dus veel spektakel verwacht. 

Toernooidirecteur Flip van Betuw hoopt met FIP RISE vooral te laten zien hoe leuk padel is. “We gaan de aanstormende top uit binnen- en buitenland nu in Rotterdam zien schitteren. Het wordt een geweldige week, niet alleen voor de spelers, die de kans krijgen om te stijgen op de wereldranglijst, maar ook voor het publiek. Padel is een feest om naar te kijken. Bovendien organiseren we allerlei leuke side-events, zoals padelclinics voor kinderen en volwassenen.”

Op dinsdag en woensdag worden de (pre)kwalificatierondes gespeeld. Donderdag begint het hoofdtoernooi. En op vrijdag, zaterdag en zondag staan de finales op het programma. De toegang voor het publiek is gratis. Kom jij ook kijken? 

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account