Gezocht: bijzondere verhalen

Ken of ben jij iemand met een bijzonder verhaal over de Rotte of Recreatiegebied Rottemeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Rotte kent genoeg verhalen. Verhalen die raken, verbinden, je laten lachen, je ontroeren of je aan het denken zetten.

Bijzondere verhalen

Voor een maandelijkse blog op onze website zijn wij op zoek naar bijzondere verhalen over de Rotte en/of Recreatiegebied Rottemeren. Dit kunnen verhalen zijn over de geschiedenis, natuur, cultuur, persoonlijke belevenissen en herinneringen, leuke/grappige gebeurtenissen etc. De verhalen moeten op waarheid gebaseerd zijn (geen fictie/fantasie) en voor de volgers van Ook dit is de Rotte ook interessant/leuk zijn om te lezen.

Hoe kun je meedoen?

Stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met in het kort wie je bent en welk verhaal je wilt (laten) vertellen. Van de  inzendingen kiezen wij 12 meest bijzondere/leuke/ontroerende/interessante verhalen uit. Met de indieners maken wij een afspraak voor een telefonisch interview. We vragen je dan ook om een foto op te sturen die wij op onze website plaatsen bij de blog. Aan de hand van het telefonisch interview schrijven wij jouw verhaal in de 'Ook dit is de Rotte-stijl'. Het eindresultaat delen wij met je om zeker te zijn dat het verhaal klopt. Daarna plaatsen we het online en delen we het via onze social media kanalen.

Wij kijken uit naar jullie reacties!

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account