Coaching gaat 'gewoon' door

Ook in deze tijden coacht Yolanda van Yo4Coaching mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Online of in de buitenlucht, langs de Rotte en de Rottemeren.

Coaching in de buitenlucht of online

Yo4coaching begeleidt nog steeds mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Vanwege het coronavirus gebeurt dit op een aangepaste manier. Alle coachtrajecten en losse coachsessies vinden alleen nog buiten plaats in de omgeving van de rivier de Rotte, de Rottemeren en Bleiswijkse fles. Uiteraard met een gepaste afstand van 1,5 meter. Ook is het nu mogelijk om online een coachtraject te volgen. 

Yo4Coaching

Yolanda: "Vergeet niet dat alle oplossingen in jezelf zitten, soms diep verborgen, maar ieder mens bezit de kracht om ergens sterker uit te komen. Door het doorlopen van mijn coachtraject in 6 stappen meer zelfvertrouwen, geluk en succes in je leven leer je je bewust te worden van je gedrag, de keuzes die je maakt en al je obstakels te overwinnen. Iedereen is immers verantwoordelijk voor zijn eigen geluk ook jij!

Ikigai, algemeen vertaald: Jouw reden om op te staan. Iedereen heeft het, maar het is een kwestie van bewustwording en keuzes maken. En die bewustwording en de keuzes die je maakt zorgen ervoor dat je ikigai ervaart en de levensenergie optimaal stroomt. Mijn ikigai is jou te begeleiden in het ontdekken van je kracht en de kwaliteiten die jou uniek maken. Wat is jouw ikigai? Waar sta jij elke dag weer voor op? Wat is jouw passie? Waar word je superblij van? Wat motiveert je?"

Je ontdekt het met een coachingsessie!

Meer informatie?

Heb je interesse in coaching? Stuur voor meer informatie een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bekijk haar website.

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account