Bijeenkomst uitbreiding MTB-parcours

Op woensdag 24 januari organiseert Recreatieschap Rottemeren een inloopbijeenkomst voor bewoners en belangstellenden over de verdere uitbreiding van het mountainbikeparcours in het Hoge Bergse Bos. Medewerkers van het recreatieschap en Patrick Jansen van Track en Trail geven aan de hand van het Voorlopig Ontwerp een toelichting op het plan en zijn beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en suggesties.

Het parcours

In Bergschenhoek ligt één van de meest technische mountainbikeparcoursen van Nederland door de heuvels van het Hoge Bergse Bos. Het recreatieschap wil het parcours binnen het Hoge Bergse Bos uitbreiden met een beginnersparcours dat geschikt is voor families en minder ervaren mountainbikers en een aantal extra lussen in het bestaande parcours voor gevorderden. Naar aanleiding van de vorige inloopbijeenkomst op 20 september 2023, gesprekken met belanghebbenden én een Flora en fauna Quickscan is het parcours uitgewerkt tot een Voorlopig Ontwerp.

Overzichtskaart Voorlopig Ontwerp uitbreiding MTB parcours Hoge Bergse Bos

Overzichtskaart Voorlopig Ontwerp uitbreiding MTB parcours Hoge Bergse Bos

De inloopbijeenkomst

Het Recreatieschap nodigt inwoners en belangstellenden van harte uit voor de inloopbijeenkomst op 24 januari 2024 tussen 16.00 uur en 19:00 uur bij Natuurcentrum Trefpunt Rotta, Hoeksekade 164, Bergschenhoek.

Contact

Ben je niet in de gelegenheid naar de inloopbijeenkomst te komen en heb je wel vragen of suggesties, neem dan contact op met projectleider Monique Banus: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of neem een kijkje op de website van Recreatieschap Rottemeren: www.recreatieschaprottemeren.nl. Hier vind je onder het kopje project de informatie over het gepresenteerde schetsontwerp van 20 september 2023, de reacties n.a.v. dit schetsontwerp en de Quickscan Flora en Fauna van het parcours met conclusies en aanbevelingen.

Na de inloopmiddag worden de documenten van het Voorlopig Ontwerp op de website geplaatst en kun je nog binnen twee weken reageren op het ontwerp. Meer informatie over het vervolgproces vind je dan ook op de website van het Recreatieschap Rottemeren.

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account