John Buijsman als De Rotte Reporter

In februari lanceerde een mysterieuze man in een blauw morphsuit samen met bestuurders uit Rotterdam, Lansingerland en Zuidplas de nieuwe website www.ookditisderotte.nl. Van de week introduceerde Ook dit is de Rotte de nieuwe Rotte Reporter: de Rotterdammer John Buijsman. John gaat op pad om de Rotte en de activiteiten te ontdekken. Een cameraploeg gaat met hem mee en legt zijn belevenissen vast. Hoe het hem vergaat kan je volgen via de Facebookpagina van Ook dit is de Rotte.

Om deze video of embedded content te zien, moet je cookies accepteren.

Pas je cookievoorkeuren aan

Ontdekkingstocht langs de Rotte

De Rotte is de naamgever van de stad Rotterdam. De rivier kronkelt vanuit de achtertuin van Rotterdam naar het bruisende centrum van deze wereldstad. Het verbindt twee werelden met elkaar, werelden die nog onontdekt zijn door vele.

John is een geboren en getogen Rotterdammer. Toch kent hij de Rotte en de achtertuin van Rotterdam nauwelijks. En dus ook zijn de activiteiten die in, op, aan en nabij de rivier te doen zijn hem geheel onbekend. Pas op de dag van de opnames krijgt John als Rotte Reporter te horen waar hij naar toe gaat en laat hij zich verrassen door wat de Rotte te bieden heeft. 

Hij overwint zijn angsten, wordt geraakt door persoonlijke verhalen, pakt een geschiedenislesje mee en doet zich te buiten aan diverse culinaire hoogstandjes. En dat is nog maar het begin van de Rotte. 

Geïnspireerd door John Buijsman?

Raak je geïnspireerd door John? Of ben je zelf nieuwsgierig? Wacht dan niet zijn ontdekkingstocht af, maar ga zelf op pad. Check vooraf deze website. Hier vind je alles op het gebied van sport, kunst, cultuur, natuur, wandelen, fietsen, varen, eten en drinken en nog veel meer. Welke categorie ga jij ontdekken?

Bekijk ook

www.facebook.nl/ookditisderotte

www.instagram.nl/ookditisderotte

www.twitter.nl/ookditisderotte

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account