Ook Troeptrimmen in het Oude Noorden

Vanaf november introduceerde De Rotte Plasticvrij op zaterdagen Troeptrimmen. De eerste groep ging van start op de tweede zaterdag van de maand in Ommoord. Aanstaande zaterdag, 18 november, gaat ook een TROEPTRIM groep van start in het Oude Noorden. 

Troeptrimmen

Met Troeptrimmen ga je op een vaste zaterdag samen met je buurtgenoten wandelend op pad met afvalgrijper en zak om de kade en je straat en buurt schoon te houden. Want wat niet op straat ligt, kan ook niet in het water van de Rotte belanden. Door regelmatig wandelend of lopend zwerfafval op te rapen wordt niet alleen je omgeving gezonder en schoner, ook leer je buurtgenoten kennen waardoor de verbinding met je omgeving toeneemt.

Start troeptrimmen in Oude Noorden

Diana, een enthousiaste De Rotte Plasticvrij Ambassadeur, nam het initiatief om ook in het Oude Noorden met een aantal enthousiaste buren haar buurt in de omgeving van de Rotte te gaan troeptrimmen. Ze verzamelen elke 3e zaterdag van de maandom 10.30 uur bij het Noordplein 12 in Rotterdam.

Wie zin heeft kan vanaf nu elke 3e zaterdag van de maand een uurtje meedoen.  Samen troep opruimen is leuk en gezellig, dus neem ook vooral familie, vrienden, buren, kennissen en collega’s mee!

Aanmelden?

Het is fijn als je de organisatie van tevoren laat weten of je komt. Zij zorgen dan voor voldoende afvalgrijpers en koffie/thee met koekje erbij. Aanmelden kan via dit formulier.

Ook Troeptrimmen op andere locaties

Ook op andere locaties nabij de Rotte wordt het troeptrimmen georganiseerd. Zo is iedere tweede zaterdag van de maand het Troeptrimmen in Ommoord. Kijk voor de data in de kalender.

Binnenkort volgen nog meer locaties.  

Wil jij zelf een troeptrimgroepje starten?

Wil jij net als Diana en Mariana zelf met een troeptrimgroep op een vaste (zater)dag in de maand in een uurtje jouw buurt schoonmaken. Of wil je zelf een troeptrimactiviteit opstarten, dan helpt de Rotte Plasticvrij je graag op weg. Laat het hen weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account