Rotterdamse Salon

Maak kennis met de Rotterdamse Salon. Salonnière Anja Berkelaar vertelt: Rotterdamse Salon zit in een 18e eeuws pand en heeft een prachtige 18e eeuwse kamer. Het voelt als een Salon! Vandaar ook de naam 'Rotterdamse Salon'.

Salonniere Anja BerkelaarVerliefd

"De Rotterdamse Salon biedt een fantastische, innovatieve culturele programmering, altijd kwaliteit! Een vrolijk makende catering." Aldus Anja Berkelaar. "Ik werd verliefd op het huis, dat moet je niet doen, dat is niet handig. Nog steeds gelukkig verliefd op het pand!"

De Rotte

De salon ligt direct aan de Rotte. Anja: "De Rotte is een rustgevende omgeving. Prachtig water, dieren, bomen. De salon ligt vlakbij het centrum. Als je de Rotte volgt kom je uit in hartje stad." 

Genoeg te doen

Op de vraag 'wat kan je doen bij de Rotterdamse Salon' geeft Anja een uitgebreidt scala aan mogelijkheden. "Organiseer innoverende tweegesprekken op zondagochtenden: Antidote of een Muzieksalon met Checklist of een historische lezing over Das Englandspiel of een Filmalon over Ettore Scola."

Meer weten?

Kijk op www.rotterdamsesalon.nl of meld je aan voor hun Nieuwsbrief, dan wordt je op de hoogte gehouden! Je kan ook terecht bij de Vrije Programmering.

Salonniere Anja Berkelaar

Salonniere Anja Berkelaar

Rotterdamse Salon huiskamerconcert

Rotterdamse Salon huiskamerconcert

Rotterdamse Salon

Rotterdamse Salon

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account