Rotterdamboot

Maak kennis met Rotterdamboot. Oprichter Sander Knieriem vertelt: "Als je bij Rotterdamboot een boot huurt, is het vooral eventjes lekker offline."

Genieten op het water

Sander vertelt : "Samen met mijn partner ben ik twee jaar geleden met Rotterdamboot begonnen, het idee hiervoor kwam toen we op een zomers terras langs het water zaten, en dachten; Het zou eigenlijk nog veel lekkerder zijn om van dit heerlijke weer te genieten óp het water in plaats van ernaast. Toen we vervolgens op internet gingen zoeken bleek dat er in de omgeving waar we zaten niets beschikbaar wat er leuk uitzag én betaalbaar was, dat zijn we dus op gaan zetten."

Eventjes offline

"Natuurlijk is het voor een bootverhuur van belang om online actief te zijn, maar als je nu bij Rotterdamboot een boot huurt, is het vooral toch eventjes lekker offline; je wordt persoonlijk door ons welkom geheten en sturen je vervolgens geheel voorbereid en voorzien op weg."

Beste ervaring voor de klanten

Sander en zijn partner gaan regelmatig zelf ook een eind varen met de boten. Sander: "Zo blijven we goed op de hoogte wat er zich in het gebied ontwikkeld.
Onze eigen favoriete route is toch wel de Rotte, er is zoveel te zien en de rivier is goed bevaarbaar.
Momenteel zijn we onze vloot aan het uitbreiden met een ander type boot, hiermee komen we nog verder tegemoet aan de wensen van onze klanten. Dat wordt weer een hele nieuwe ervaring voor zowel de klanten als voor ons."

 

 

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account