Eetcafe de Roerdomp

Maak kennis met Eetcafé de Roerdomp. Eigenaresse Leontine van de Steenhoven vertelt: Eetcafé de Roerdomp ligt direct aan de plezierrivier de Rotte en in de achtertuin van Rotterdam. Mijn man Michael is de derde generatie van het bedrijf en werkt als sinds zijn 18e in de zaak. Samen hebben wij de zaak overgenomen in 2012.

Passie voor de zaak

"Samen hebben wij de passie voor het vak ontdekt en hebben de afgelopen jaren dan ook veel geïnvesteerd om het neer te zetten zoals het nu is. Wij zijn dan ook erg trots op ons bedrijf aan de Rotte." De passie en trots ervaar je ook als je het eetcafé binnenkomt. "Wij bieden gastvrijheid, een schitterend uitzicht op de Rotte en de natuur eromheen, een heerlijk terras aan het water en lekker eten en drinken".

Aan de Rotte

De Roerdomp heeft niet altijd aan de Rotte gelegen. Sinds 1971 zit het eetcafé op de huidige locatie. In dat jaar ging Recreatieschap Rottemeren het gebied ontwikkelen. Leontine: "opa werd toen gevraagd om zijn zwembad - theeschenkerij te verplaatsen naar onze huidige locatie. Het groene waterrijke gebied is uniek. Het ligt zo dicht bij het bruisende Rotterdam en is eigenlijk een mooi pareltje in de randstad waar we met zijn allen heel zuinig op moeten zijn."

Speciaal menu

"Wij hebben regelmatig een speciaal menu. Denk aan Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren en ook Moederdag en Vaderdag". Wil je weten wat er op dit moment op het menu staat? Ga naar de website www.eetcafederoerdomp.nl of volg hen via Facebook

Michael en Leontine

Michael en Leontine

Eetcafé De Roerdomp

Eetcafé De Roerdomp

Eetcafé De Roerdomp

Eetcafé De Roerdomp

 

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account