Uitgestelde evenementen en activiteiten

We hebben er allemaal mee te maken, het coronavirus en de maatregelen om dit virus aan te pakken. Één van de maatregelen is dat evenementen tot 1 juni niet door mogen gaan. Langs de Rotte stonden diverse evenementen gepland in het kader van '750 jaar dam in de Rotte'. Veel van deze evenementen worden verplaatst of gaan tot nader order niet door. 

750 jaar dam in de Rotte

Dit jaar is het 750 jaar geleden dat de dam in de Rotte werd gelegd. Een historisch moment waar de bruisende stad Rotterdam op is ontstaan. Om dit te vieren is een uitgebreid programma met diverse activiteiten en evenementen die verspreidt over het jaar plaatsvinden. De evenementen die onderdeel zijn van dit programma en tot nader order zijn geannuleerd:

Rotte Lente AvondenRotte Lente Avonden

Ontdek de Rotte en de omliggende gebieden en laat je verrassen door de verborgen parels in die het gebied te bieden heeft.

De avonden van 8 mei tot en met 29 mei zijn tot nader order geannuleerd. De organisatie is in overleg of de avonden op een later moment worden ingehaald. Ook wordt bekeken of de avonden in juni worden verplaatst. Indien dit het geval is melden wij dit via onze social media kanalen en website.

Outdoor Valley Obstacle RunOutdoor Valley Obstacle Run

 Een spectaculaire run vol met uitdagende hindernissen dwars door het Hoge Bergse bos.

Deze run stond gepland voor 17 mei. De run wordt verplaatst naar een later moment. Zodra de nieuwe datum bekend is melden wij dit via onze social media kanalen en website

Expeditie de RotteExpeditie de Rotte

 Ga op expeditie langs de Rotte en ontdek!

Op 13 april stond de opening van het buitenseizoen gepland met de introductie van Expeditie de Rotte. Deze expeditie verplaatst naar een nader te bepalen datum. Zodra de nieuwe datum bekend is melden wij dit via onze social media kanalen en website.

RottekijkerOpening Rottekijkers

Een kunstwerk en uitkijkpunt in één! 

Langs de Rotte staan binnenkort vier bijzondere Rottekijkers. Het zijn rustpunten of ontmoetingsplekken tijdens het fietsen, je kunt ze gebruiken als picknickplek, maar ook als punt waar iets valt te lezen over het gebied. Ze zijn kunstwerk en uitkijkpunt in één! De officiële opening van de Rottekijkers is uitgesteld. Zodra de nieuwe datum bekend is melden wij dit via onze social media kanalen en website.

ROTTErdam ExperienceROTTErdam Experience

De feestelijke afsluiting van de ROTTErdam Experience

De ROTTErdam Experience stond gepland op 1 mei. Het event kan dan niet doorgaan en dus is er ook geen feestelijke afsluiting. Het event wordt verplaatst naar een ander moment. Zodra de nieuwe datum bekend is melden wij dit via onze social media kanalen en website.

 

Ga (terug) naar de website van 750 jaar dam in de Rotte

 

Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account