Outdoor Valley Wintersport

Outdoor Valley Wintersport

Met zicht op de rivier de Rotte ligt de kunstskibaan van Outdoor Valley Wintersport. Een kunstskibaan in Nederland is dé ideale plaats voor kinderen en voor volwassenen om te leren skiën of snowboarden. Ook voor reeds gevorderde skiërs en snowboarders is het de plek om voor de wintersport nog even de techniek op te halen en te verbeteren. In de praktijk is skiën op de buitenbaan iets moeilijker dan in de sneeuw. In de sneeuw kun je onvolkomenheden in de skitechniek makkelijker verdoezelen. Kan je goed skiën op de baan, dan gaat het in de sneeuw als vanzelf! De skibaan heeft 2 verschillende ondergronden; sneeuwmatten (voor de beginners en licht gevorderden) en kunstbaan matten (voor de lichtgevorderde / gevorderden).

Tubing

Outdoor Valley Wintersport is het enige skicentrum in Nederland die 4 verschillende tubingbanen aanbiedt. Tubing is met een band in een parcours zo snel mogelijk de berg af. Snelheden tot wel 50 km per uur zijn geen uitzondering. Voor de echte sneheidsduivels hebben ze de funtubing banen (3 banen naast elkaar recht door) of de X-treme tubing baan (bochten en aan elkaar vast met minimaal 2 personen). In de periode maart t/m september is ook de Mega Splash baan open, 3 banen naast elkaar en eindigen in het water!! Tubing is geschikt voor jong en oud en kan al vanaf 4 jaar.

Rotte Reporter

Rotte Reporter John Buijsman stond ook op de latten bij Outdoor Valley Wintersport. Hij ontdekte er de wondere wereld van skiën op een borstelbaan en sloot af met glühwein en aprés ski. Benieuwd hoe het hem verging? Check het filmpje.

Om deze video of embedded content te zien, moet je cookies accepteren.

Pas je cookievoorkeuren aan

Activiteiten bij Outdoor Valley Wintersport

Outdoor Valley Wintersport skiles

Outdoor Valley Wintersport skiles

Outdoor Valley Wintersport skiles

Outdoor Valley Wintersport skiles

Outdoor Valley Wintersport Tuben

Outdoor Valley Wintersport Tuben

Adres

Outdoor Valley Wintersport
Rottebandreef 10
2661 JK
Bergschenhoek

Locatie

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Outdoor Valley Wintersport.

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account