Vidaa Lago

Vidaa Lago

Vidaa Lago is een kleinschalige vergader- en feestlocatie, gelegen op een unieke plek: aan de oever van de Rottemeren, een oase van rust in het hartje van de Randstad. Het restaurant, met een gezellige bar en een schitterende tuin, ligt direct aan het water. Omdat Vidaa Lago alleen geopend is voor besloten gezelschappen, ben je er verzekerd van rust en privacy.

Activiteiten bij Vidaa Lago

Trouwen

Vidaa Lago is een officiële trouwlocatie van de gemeente Lansingerland. Je kan bij hen direct aan de Rottemeren in een romantische sfeer in het huwelijksbootje stappen. Van vrijdagavond tot en met zondag is hun accommodatie beschikbaar. Soms zijn er ook mogelijkheden op doordeweekse dagen.

De verzorging, hun gezellige restaurant en de tuin aan het water staan garant voor een onvergetelijke bijeenkomst. Een zwoel muziekje op de achtergrond, het kabbelende water aan je voeten, de kinderen in een roeibootje op de Rotte en je overige gasten genietend van een mediterraan buffet of terrasbarbecue: past dat beeld bij jouw trouwerij? Of ga je meer voor een winterbruiloft, met vuurkorven op het terras, glühwein en lekkere warme, winterse gerechten? In Vidaa Lago is dat allemaal mogelijk. Zij werken samen met enkele gespecialiseerde cateraars, die jouw trouwerij tot in de puntjes verzorgen. 

Vergaderen

Vidaa Lago beschikt over 5 comfortabele vergaderruimtes, voorzien van alle moderne audio-visuele hulpmiddelen. Het restaurant, met een gezellige bar en een schitterende tuin, ligt direct aan het water. Omdat Vidaa Lago alleen geopend is voor besloten gezelschappen, ben je verzekerd van rust en privacy. Vidaa Lago biedt een aantal vergaderarrangementen die volledig zijn afgestemd op de eisen die gesteld worden aan efficiënte en succesvolle bijeenkomsten.

Feesten en partijen

Een zwoel muziekje op de achtergrond, het kabbelende water aan je voeten, de kinderen in een roeibootje op de Rotte en je overige gasten genietend van een mediterraan buffet of terrasbarbecue: past dat beeld bij jouw feest? Of ga je meer voor een winterfeest, met vuurkorven op het terras, glühwein en lekkere warme, winterse gerechten? In Vidaa Lago is dat volop mogelijk. Van vrijdagavond tot en met zondag is onze accommodatie beschikbaar voor feesten en partijen. Soms zijn er ook mogelijkheden op doordeweekse dagen. De verzorging, hun gezellige restaurant en de tuin aan het water staan garant voor een onvergetelijke bijeenkomst.

Adres

Vidaa Lago
Rottedijk 11
2665 KS
Bleiswijk

Locatie

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Vidaa Lago.

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account