Boerderij Het Lansingerland

Boerderij Het Lansingerland

In de weidse achtertuin van het bruisende Rotterdam ligt Boerderij Het Lansingerland. Het melkveebedrijf in Bergschenhoek is sinds 2010 uitgegroeid tot een veelzijdige, multifunctionele boerderij. In een oase van rust vindt je er onder andere een kleinschalige kinderopvang, vergaderlocatie, trouwlocatie, horecagelegenheid met mooi terras en een boerderijwinkel met tal van biologische producten.

Activiteiten bij Boerderij Het Lansingerland

Stal Boerderij Het Lansingerland

Stal Boerderij Het Lansingerland

Boerderij Het Lansingerland

Boerderij Het Lansingerland

Boerderij Het Lansingerland 2

Boerderij Het Lansingerland 2

Kinderboerderij en melkveehouderij

De koeien vinden het geweldig als je hen met een bezoek komt vereren! Het melkveebedrijf is een modern bedrijf wat voor publiek toegankelijk is. Het bedrijf is uitgerust met een melkrobot, mestrobot, drinkautomaat voor kalveren. Je krijgt een unieke kans om van heel dichtbij te zien hoe de melkrobot werkt. Voor jezelf maar ook voor kinderen is dit een mooie gelegenheid om te laten zien waar de melk vandaan komt.

Eten en Drinken

Je bent van harte welkom op het mooie terras van Boerderij Het Lansingerland. Hier geniet je van de rust, ruimte en gezelligheid. Je kan bij de boerderij terecht voor lunch, koffie, thee, frisdranken, bier of wijn. Dineren kan alleen in overleg.

Trouwen

Unieke trouwlocatie op de Boerderij! Boerderij Het Lansingerland is een ‘officiële’ trouwlocatie van de Gemeente Lansingerland. Zij bieden op hun moderne melkveehouderij een unieke plek om elkaar het JA-woord te geven. Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een bijzonder trouwlocatie in Bergschenhoek? Ga dan snel een keer kijken! Boerderij Het Lansingerland helpt je graag om deze dag onvergetelijk te maken.

Trouwlocatie met twee zalen

De trouwlocatie beschikt over twee zalen waar de trouwceremonie gehouden kan worden: Koezicht en Weidezicht. Beide trouwzalen zijn sfeervol ingericht en geven een bijzonder zicht op de stallen van de boerderij.

  • Koezicht
    De trouwzaal Koezicht biedt een mooi uitzicht op de koeienstal. Het is een mooie ruimte met een intiem karakter, ideaal voor kleinere groepen. Koezicht wordt voor je gedecoreerd met bloemen; eventueel in een kleurstelling naar jouw wens.
  • Weidezicht
    Trouwzaal Weidezicht is een prachtige lichte zaal met een open sfeer. Deze zaal biedt ruimte voor grote groepen, maar is voor iedere groep geschikt. Ook hier geven bloemen de zaal een feestelijke uitstraling. De kleurstelling kan in overleg aangepast worden naar jouw wensen.

Lunch of dineer met je gasten

De Boerderij biedt de mogelijkheid om met je gasten te lunchen en / of te dineren, maar ook je receptie en feest kunnen er georganiseerd worden. Daarbij is hun persoonlijke aanpak en oog voor kwaliteit als vanzelfsprekend. Ze bespreken graag de mogelijkheden met je.

Vergaderen

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Boerderij Het Lansingerland in Bergschenhoek biedt een unieke, praktische vergaderruimte in een landelijke omgeving.

Professionele & informele bijeenkomsten

Boven de boerderijwinkel en met uitzicht op de grote stal van het melkveebedrijf is een vergaderruimte gerealiseerd die alle faciliteiten bevat voor vergaderingen en professionele presentaties. De ruimte is zo ingericht dat deze zowel voor professionele presentaties en vergaderingen, als voor informele (netwerk)bijeenkomsten en feesten gebruikt kan worden.

Vergaderruimte voor 90 personen

De vergaderruimte is ruim opgezet en heeft plek voor ruim 90 personen, maar dat kan in overleg worden uitgebreid. De ontvangstruimte beschikt over een bar en de opstelling van de tafels en stoelen is flexibel. Wij verzorgen een uitgebreide koffietafel; ook lunch en/of diner behoren tot de mogelijkheden. 

Lekker weer? Vergader dan buiten!

Heb je een vergaderruimte gereserveerd en blijkt het die dag lekker weer? Dan kan je ervoor kiezen om buiten op ons terras te vergaderen.

Bijzondere locatie voor vergaderingen, presentaties en feesten

Boerderij Het Lansingerland – gelegen in de weidse achtertuin van Rotterdam – biedt een oase van rust in de drukke randstad. Ervaar hoe een bezoek aan onze boerderij zorgt voor een stap uit de drukke, dagelijkse realiteit en daarmee een goede basis biedt voor bijvoorbeeld een vergadering of netwerkbijeenkomst. Naast de vergaderruimte beschikt Boerderij Het Lansingerland – waarvan de hoofdactiviteit nog steeds het melkbedrijf is – over een kleinschalige kinderopvang, een horecagelegenheid met mooi terras en een boerderijwinkel met tal van biologische producten. Ook is het complex van de boerderij sinds begin 2017 uitgebreid met een camping. Peter Gille (eigenaar) geeft regelmatig rondleidingen over het Melkveebedrijf. Zijn enthousiasme en gedrevenheid, geeft inspiratie.

Zalen

De Boerderij beschikt over de volgende vier zalen:

  • Koezicht: zaal met mooi uitzicht op de koeienstal. Ideale ruimte voor kleinere groepen.
  • Weidezicht: prachtige lichte zaal met een open sfeer; biedt ruimte voor ruim 90 personen.
  • Stalzicht (naast de keuken) (maximaal 20 personen). Niet geschikt voor vergaderingen.
  • Kleine Zaal (maximaal 10 personen; alleen ’s avonds en op zaterdag te huur)

Adres

Boerderij Het Lansingerland
Hoeksekade 146A
2661 JL
Bergschenhoek

Locatie

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Boerderij Het Lansingerland.

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account