Beter Buiten Sporten

Beter Buiten Sporten

Buiten sporten is gezond! Je krijgt er enorm veel energie van. In sommige gevallen even wennen, maar daarna is het echt genieten. Resultaat: een sterker en gezonder lichaam en een “opgeruimd hoofd”. Beter Buiten Sporten biedt sportprogramma’s aan die door iedereen goed te volgen zijn. En juist voor mensen die (opnieuw) willen gaan sporten of graag conditie willen opbouwen en dit graag in de buitenlucht doen bieden zij maximaal rendement. Zo is er ook een sportprogramma speciaal voor deelnemers met een lichamelijke beperking. Maar bovenal willen zij graag in alle gevallen wanneer het mogelijk is BUITEN bewegen/sporten. Het hele jaar door, in de lente, de zomer, de herfst en de winter.

XCO Power Walking

Beter Buiten Sporten verzorgd in het Bergse Bos trainingen waarin geen hardloop- of springoefening voorkomen. Voor alle niveaus en alle leeftijden. In deze trainingen wordt gewerkt aan een sterke rug en een verbetering van conditie.

Mindful Walking

Naast fysiek sterker worden geeft Beter Buiten Sporten wandel trainingen waarin al lopend geleerd wordt meer rust in je “mind” te krijgen, beter met stress om te gaan en sterker in het leven te staan. Tijdens deze trainging wordt er op een niet zweverige manier meditatie en ademhalingstechnieken aangeleerd. Met invloeden uit de Yoga en Tai Chi.

Activiteiten bij Beter Buiten Sporten

  • Xco Power-Walking
  • Xco-Bootcamp
  • Yin Yoga-Mindfullness
  • Ski-Fysiek
  • Pilates

Adres

Beter Buiten Sporten
Coperuslaan 1
2662 AG
Bergschenhoek

Locatie

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Beter Buiten Sporten.

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account