Disc Golf

Disc Golf

Disc Golf

Discgolf is een individuele buitensport die veel precisie en kunde vereist. In zo weinig mogelijk worpen manoeuvreert de speler zijn/haar frisbee langs natuurlijke obstakels - zoals water en bomen - in de basket. Een discgolfcourse bestaat vaak uit 12 tot 18 verschillende holes. Disc golf is dus een leuke activiteit welke bestaat uit een combinatie van frisbeeën en golf. Loop het prachtige parcours en gooi om de beurt de frisbees in de doelen.

Route

Het startpunt is de parkeerplaats bij Outdoor Valley en gaan op zoek naar de eerste basket. Deze metalen manden, waar de disc in gegooid moet worden, staan tussen de bomen en struiken in het Hoge Bergse Bos Loshangende kettingen boven de mand remmen je aankomende frisbee zodanig af, dat deze hierdoor – met een beetje geluk – in de mand valt. Momenteel wordt er aan het parcours gewerkt. Zodra de route af is, komt hier de plattegrond van de route.

Huren?

Natuurlijk kan je als je een eigen frisbee hebt direct aan de slag met de route. Heb je zelf geen frisbee of wil je de route doen onder begeleiding van een instructeur? Bij Outdoor Valley kan je er 1 reserveren. Dat kan via deze link

Adres

Outdoor Valley
Hoeksekade 141
2661 JL
Bergschenhoek

Locatie

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account