Polderhuis Bed & Breakfast

Polderhuis Bed & Breakfast

Het Polderhuis is een beeldbepalend gebouw in Bergschenhoek. Het heeft in voorbije jaren een belangrijke sociaal- culturele functie in het dorp gehad. En dat hoort zo te blijven. Of je komt eten, drinken, vergaderen of slapen, het Polderhuis zorgt voor een ideaal verblijf waarbij ze graag jouw vragen en wensen proberen in te vullen. Je kunt bij ons terecht voor een heerlijke borrelplank en een goed glas wijn. 

Polderhuis B&B is een rustpunt in diverse fietsroutes langs de Rotte en de ideale plek om te overnachten voor jouw activiteiten in de buurt. Zo kun je heerlijk bijkomen na een rondje golf op de Hooge Rotterdamsche, je teamuitje bij Outdoor Valley, dagje relaxen bij Elysium, of na een spetterend huwelijksfeest.

Geniet op het zonnige terras, in de riante tuin of in de lunchroom. Het Polderhuis werkt veel samen met lokale gespecialiseerde ondernemers die duurzaam produceren. Ze serveren daardoor veel biologische en eco-friendly producten. De Bed en Breakfast telt zes kamers, waarvan elk beschikt over heerlijke boxspring bedden, airco, smart TV, Gratis WIFI, Nespresso-apparaat, waterkoker/ thee, eigen badkamer met inloop regendouche en apart toilet. 

Een overnachting is inclusief (biologisch) ontbijt.

Of je dus komt voor een zakenreis of puur om te genieten tijdens een weekendje weg, of je komt om lekker te eten en te genieten van lekkere wijnen, een biertje of een uitje. Bij Polderhuis Bed & Breakfast zit je sowieso goed!

Vrijmibo met DJ Deks

Regelmatig organiseert Polderhuis B&B een vrijmibo met lokaal talent DJ Deks. Kijk op de website van het Polderhuis voor de eerstvolgende datum.

 

Adres

Polderhuis Bed & Breakfast
Bergweg Noord 1
2661 CM
Bergschenhoek

Locatie

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Polderhuis Bed & Breakfast .

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account