Outdoor Ski Racing

Outdoor Ski Racing

Outdoor Ski Racing (OSR) is een vereniging met als thuisbasis de borstelbaan in Bergschenhoek. De OSR verzorgt in het kader van de wedstrijdsport trainingen en wedstrijden voor alpine skiërs onder leiding van hun hoofdtrainer Rutger de Longh. Naast de trainingen op de borstelbaan in Bergschenhoek bestaat er ook de mogelijkheid om trainingen te volgen in SnowWorld Zoetermeer. 

De organisatie is in handen van een aantal mensen met uitgebreide kennis van de alpinesportwereld. Ook veel ouders zetten zich in voor OSR. Met z´n allen zorgen we voor veel skiplezier én goede resultaten.

Als skiën je favoriete sport is, kun je bij OSR wekelijks trainen met andere skiërs van jouw niveau. Als je eraan toe bent, kun je deelnemen aan verschillende wedstrijden die de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV)  en de verschillende verenigingen organiseren. Supertalenten worden naar internationale (jeugd) wedstrijden begeleid. 

Sinds kort is ook de Outdoor Ski Club onderdeel van Outdoor Ski Racing. Dit zijn sportieve lesgroepen voor kids en volwassen die het leuk vinden om van skiën hun sport te maken. Het is al mogelijk om vanaf 6 jaar deel te nemen en de voorwaarde is dat je minimaal op hun hoofdbaan een cursus hebt gevolgd en (grof) breed parallel skiet. Een indeling wordt gemaakt op leeftijd en niveau en een ervaren gediplomeerde trainer/leraar zal werken aan de verbetering van de technische vaardigheden en zal de eerste beginselen van het slalom skiën introduceren. Wie weet kom je na deze cursus in aanmerking voor hun speciale Race groepje!

 

Adres

Outdoor Ski Racing
Rottebandreef 10
2661 JK
Bergschenhoek

Locatie

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account