Plastic Whale Rotterdam

Plastic Whale Rotterdam

Kom plastic vissen op de Rotte!

Plastic Whale

Plastic Whale is de eerste professionele plastic fishing company ter wereld. Een social enterprise met een missie: ‘s werelds wateren plasticvrij maken. Dat doen wij door met zoveel mogelijk mensen plastic te vissen. En van het opgeviste plastic bouwen wij prachtige design sloepen.

Plastic Whale op de Rotte

In onze elektrische open sloep gemaakt van gerecyclede plastic flessen gaan we op de Rotte varen. Onder begeleiding van onze schipper gaan jullie zoveel mogelijk afval uit het water vissen. Degene die het meest bijzondere item opvist krijgt een prijs. Aan boord zorgen wij voor hapjes en drankjes. Met meedoen aan dit bewuste teamuitje leveren jullie een bijdrage aan plasticvrije Rotterdamse wateren.

Plasticvissen op de Rotte met Plastic Whale

Schip ahoy! Draag ook jouw groene steentje bij en ga met Plastic Whale plastic vissen. In een sloep gemaakt van recycled plastic ga je de Rotte schoonvissen. Na het plastic vissen geniet je van een heerlijke lunch bij Eetcafe 't Trefpunt en sluit je af met een drankje. Voor prijzen, data en reserveringen kun je mailen naar karin@plasticwhale.com. Trossen los!

plastic whale 2

Meerdere opstapplekken langs de Rotte

  • De Plastic Whale sloep kan op aanvraag gaan varen
  • Opstapplek o.a. bij Rebelz aan de Rotte
  • Maximaal 11 man per sloep (bij grotere groepen huren we extra sloepen)

 

 

Adres

Plastic Whale Rotterdam
Tillemakade 99
3072 AX
Rotterdam

Locatie

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Plastic Whale Rotterdam.

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account