Jachthaven Rottemeren

Jachthaven Rottemeren

De haven telt 200 ligplaatsen waaronder plekken voor vaste ligplaatshouders en een passanten steiger. Alle plekken beschikken over een zijsteiger zodat je makkelijk in en uit je boot kan stappen. Er zijn 8 hoofsteigers waarvan er 5 zijn uitgerust met stroompalen en een waterkraan, dit zijn plekken voor boten vanaf 6m en langer.

Op het haventerrein zijn er diversen faciliteiten zoals een sanitairgebouw, botenhelling en afspuitplaats. Op het stallingterrein kan je veilig je boot stallen op bokken of trailer. Onderhoud aan je boot is hier ook toegestaan onder bepaalde voorwaarde.

De jachthaven beschikt over een eigen helling, diverse trailers, connecties en ervaren schippers om je boot van A naar B te kunnen vervoeren. Dit transport verzorgt de Jachthaven Rottemeren voornamelijk zelf waardoor zij je een scherp tarief kunnen aanbieden. Zij zijn ervaren, flexibel en creatief en denken graag met je mee.

In het vaarseizoen kan je ook een hapje eten en drinken bij het eetcafe van de jachthaven: "DOCK OF THE BAY".

 Activiteiten bij Jachthaven Rottemeren:

Vergaderen

Wil je een vergadering of presentatie houden op een unieke locatie aan het water in een ongedwongen sfeer dan bent je bij Jachthaven Rottemeren aan het juiste adres. Er is ruime parkeergelegenheid en de locatie beschikt over een beamer, projectiescherm en een audioinstallatie met draadloze microfoons. Afhankelijk van het aantal personen en jouw wensen maakt de Jachthaven een offerte op maat.

Rondvaartboot

 Op 27 augustus 2017 nam Jachthaven Rottemeren in samenwerking met Anker Boten vol trots de salonboot "Salsten" HYBRID in gebruik! Dit schip daterend uit 1924 en gebouwd in Zweden, is een van de mooiste in zijn soort. Het schip is aangedreven door een hybride motor, dit betekent dat er ook elektrisch (geruisloos) kan worden gevaren zodat u optimaal kan genieten van de omgeving. Er zijn diverse mogelijkheden om naartoe te varen en verschillende arrangementen die je hier aan toe kan voegen (Molentocht/BBQ/Lunch/HighTea).

 

De Salsten beschikt over 24 staan- en/of zitplaatsen, echter adviseren zij max. 15 personen zodat er in de kuip voldoende bewegingsruimte is om rond te lopen. Er is een kleine keuken en een toilet aan boord. De Salsten kan zowel overdekt als open varen zodat u ook tijdens een bui of slecht weer droog en beschut zit.

 

Adres

Jachthaven Rottemeren
Rottekade 2a/b
2761 EA
Zevenhuizen
Gebied: Rottemeren

Locatie

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Jachthaven Rottemeren.

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account