Familierestaurant Bergsche Plas

Familierestaurant Bergsche Plas

In het Lage Bergse Bos, de Achtertuin van Rotterdam, vind je dit gemoedelijke en sfeervolle familierestaurant. Voor de deur ligt een zandspeeltuin als onderdeel van de uitgestrekte speelpolder de Bergse Vallei waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, terwijl jij lekker van je drankje, lunch of maaltijd geniet,  binnen of op een van de terrassen met uitzicht over het water.

Bergsche Plas is een dynamisch familierestaurant midden in de rustige natuur. Je kunt er varen, wandelen met de hond of tussen de schotse hooglanders, fietsen, spelen krotom alles wat een heerlijk dagje recreëren in de natuur nodig heeft, Tevens een officiële trouwlocatie met ruime ervaring. Gespecialiseerd in trouwceremonies, recepties, feesten, lunchgerechten, bbq´s , borrels en walking dinners. Werkelijk een parel onder de rook van Rotterdam en Lansingerland. Deze locatie wil je gezien hebben.

Activiteiten bij de Bergsche Plas

  • Lunch
  • Diner
  • Terras
  • Trouwen
  • Feesten en partijen
  • Speelpolder
  • Bos
  • Hondenstrand

Trouwen Bergsche Plas

Trouwen Bergsche Plas

Familierestaurant Bergsche Plas

Familierestaurant Bergsche Plas

Fluisterbootjes Bergsche Plas

Fluisterbootjes Bergsche Plas

Trouwen

De Bergsche Plas verzorgt al jaren voor vele bruidsparen op maat gemaakte bruiloften. Vanaf de ceremonie tot aan de feestelijke afsluiting helpen zij bij het organiseren van een onvergetelijke huwelijksdag!

Het is mogelijk om een of meerdere onderdelen bij de Bergsche Plas te laten plaatsvinden. Zij hebben als officiële trouwlocatie al voor meer dan 150 bruidsparen de ceremonie verzorgt. Met mooi weer kan de ceremonie plaatsvinden op de landtong, met het prachtige uitzicht aan het water. Indien het weer minder is kan er een luxe tent worden gehuurd of kan de ceremonie binnen plaatsvinden. Nadat jouw huwelijk is voltrokken kan er worden geproost op je mooie verbintenis.

Je kan bij de Bergsche Plas ook dineren met je gezelschap. Denk bij de keuze voor een diner na over wat voor sfeer je graag zou willen. Hierbij kan je bijvoorbeeld kiezen voor een formele sfeer met een sit down diner. Zou je graag een wat lossere sfeer zien, is een (Italiaanse) barbecue of een walking diner waarschijnlijk een goede keuze voor jou. Bergsche Plas denkt graag met je mee en daarom zijn andere opties ook altijd bespreekbaar.

Bij de Bergsche plas kan je huwelijksdag ook feestelijk worden afgesloten! Met de verschillende ruimtes en terrassen is de locatie perfect voor een receptie of een feestavond. Je hoeft alleen maar voor de gezelligheid te zorgen en zij regelen de rest. Denk hierbij aan hapjes, drankjes, sfeer en service. Zij kunnen je ook verder helpen met de organisatie van je huwelijk. Na de organisatie van talloze huwelijken hebben zij de leukste ideeën voor de styling van jouw bruiloft. Ben je nog op zoek naar een fotograaf, dj, live band of entertainment vraag naar hun contacten!

De Rotte Onderneemt

Lees meer over de mensen achter Familierestaurant Bergsche Plas in het artikel de Rotte Onderneemt.

De Rotte Reporter

Ook Rotte Reporter John Buijsman bracht een bezoek aan de Bergsche Plas.

Om deze video of embedded content te zien, moet je cookies accepteren.

Pas je cookievoorkeuren aan

Adres

Familierestaurant Bergsche Plas
Rottebandreef 50
2661 GR
Bergschenhoek

Locatie

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Familierestaurant Bergsche Plas .

Terug naar overzicht
Activiteiten
Kalender
Op de kaart
Bucketlist
Mijn account